SpotOnStudios → High-end Videoproduktion med sjæl og historie
arrow-bottom

Effektive reklamefilm i særklasse

Nogle laver video, men vi skaber film. Gennem strategisk storytelling og betagende visuelle universer producerer vi effektive markedsføringsfilm, der engagerer din målgruppe og øger dit salg. Lad dig inspirere af vores film herunder.

Kom med bag kulisserne

om os

Hvorfor video?

Effektiv formidling af dine budskaber

Med video kan du skabe fyldestgørende kommunikation, hvor både kropssprog, toneleje, eventuel underlægningsmusik samt grafiske elementer alt sammen bidrager til, at dit budskab forstås af seeren. Tekst og billeder kan være godt, men med video kan man kombinere disse medier, og skabe levende kommunikation, der fanger målgruppens opmærksomhed.

Dine kunder vil have video

Dine kunder er vant til video. Nettet, og særligt de sociale medier, er spækket med videoindhold, der både skal underholde os og hjælpe os med at forstå budskaber. Derfor forventer dine kunder også, at du bruger video i din kommunikation til dem. Mødes man f.eks. af en stor tekstblok på en hjemmeside, vil mange helt automatisk kigge efter en forklarende video.

Video siger mere end 1000 billeder

Når din service eller dit produkt skal kommunikeres til kunden, er video oplagt, fordi man kan tage kunden med på en rejse, der viser kernen af organisationen og de værdier man har: Har du f.eks. en bagerforretning, kan du med video vise hvilke råvarer du bruger og hvordan du bearbejder dem for at lave de lækreste rundstykker i byen – og du kan få sat ansigt på bagermesteren, der former den fineste kransekage. Du kan på den måde personificerer din ydelse eller vare så din målgruppe kan skabe tillid til dit brand.

Video booster din online markedsføring

Kort og godt: Googles algoritmer prioriterer hjemmesider med videoindhold – og det må du ikke overse i din SEO-strategi. Derudover når videoindhold på Facebook op til 135% større organisk spredning, end opslag med billeder, og det handler ikke bare om visninger: 64% af brugere vil være mere tilbøjelige til at købe et produkt online, efter at have set en video (forbes.com)

Er du ikke allerede i gang med at producere video så kontakt os, og lad os tage en snak om mulighederne for din virksomhed.