Filmredigering

Klip der skaber følelser

Sidste fase af en videoproduktion er klip, hvor man kan forme og farve sit råmateriale i enhver retning. Et godt klip pirrer seerens interesse og vække følelser på de helt rigtige tidspunkter. Vi er eksperter i lige præcis dette, og du kan trygt stole på, at vi skaber det resultat og den stemning, som du ønsker i din film.

Vi klipper også dit eget materiale

Har du en masse videomateriale liggende, så lad det ikke gå til spilde! Ofte har virksomheder stock-video liggende, og man kan lige så godt bruge de ressourcer man allerede har til rådighed, for at skabe værdi.

Vi er lynhurtige!

Du skal have klippet din film lige nu og her? Ingen problem. Vores klipper (og natteravn) er klar til hasteopgaver. Ring på 31141074 når det brænder på.

Klip en gammel film ny

Det kan lønne sig at genanvende allerede eksisterende videomateriale man har liggende på en server eller harddisk, og producere nye film af gammelt materiale. Har man meget materiale liggende, kan man f.eks. lægge en strategi for, hvordan dette filmmateriale kan klippes til små film til sociale medier, eller stemningsfilm til firmahjemmsiden. Man kan tilføje flot grafik og fed musik for at shine de gamle klip op, og sætte klippene sammen på nye måder end det oprindeligt var tiltænkt.

Hos SpotOnStudios.dk kan vi sortere og genanvende dit videomateriale, og kommer gerne med konkrete løsningsforslag til, hvilken type film vi kan producere ud fra dit dine råfiler. Vi kan også vejlede i hvordan vi kan supplere det materiale der allerede eksisterer, så vi blot med få ny optagelser kan skabe en flot og effektiv film.

Send mig et tilbud (gratis)

Kurser i Premiere Pro

Klip din egen film

Vi underviser i filmredigering og giver dig tips og tricks til, hvordan man bedst klipper en spændende film.

Hjælp på timebasis

Har du specifikke spørgsmål og brug for hjælp til Adobe Premiere Pro, står vi parat på 31141074.

Heldags kursus

Her lærer du at klippe en film fra start til slut. Undervisningen forgår one-on-one og tilpasses dit niveau. Vi arbejder praksisrelateret med en case, så du lærer alt der er nødvendigt for at klippe din egen film.

Lær at klippe film

Internettet bugner af video, og vil man gerne have sit budskab frem på de sociale medier, kan filmmediet gøre underværker. Men en dårlig film, hvor f.eks. lyden er for lav, klippene for lange, billedet for mørkt og farverne helt forkerte, kan skabe irritation hos seeren – som hurtigt klikker videre fra din film.

På vores workshop lærer du at klippe en effektiv film fra start til slut i Adobe Premiere Pro, og vi gennemgår ting som grundlæggende klip, effekter, farvejustering, lydmix, underlægningsmusik og arbejde med grafik. Du bliver med andre ord klædt på til at klippe en flot film, der kan bruges professionelt på dit firmas medieplatforme; eller blot til at blæse familien omkuld med en ferievideo udover det sædvanlige.

Du skal ikke selv have noget med til vores kursus, da vi sørger for både redigeringscomputer og filmmateriale. Vi strækker workshoppen over to dage af 4 timers varighed pér gang, og når vi er færdige har du klippet en farvejusteret film med dækbilleder og underlægningsmusik, som er klar til at blive uploadet til nettet.

Kontakt kim@spotonstudios.dk hvis du er interesseret, så sammensætter vi en workshop der passer til dit behov.

Send mig et tilbud (gratis)