Så meget kan du få ud af vores budget pakke - halv dag - SpotOn Studios

Så meget kan du få ud af vores
budget pakke

Vi har brugt en halv arbejdsdag for at skyde informativt content for Turbo Plant. Projektet er et godt eksempel på, hvad vi kan nå at producere på en halv optagedag.

Selvom man vælger en budgetpakke, har man faktisk fri mulighed for at vælge, hvilken type film man kunne tænke sig. Og der er meget at vælge imellem: Reklamefilm, explainere, profilfilm osv.

Turbo Plant har valgt at bruge deres halve optagedag på et få lavet to casefilm, hvor deltagere i Turbo Plant-forløbet fortæller, hvordan deres oplevelse har været.

En casefilm er et godt format at bruge på f.eks. sin hjemmeside eller LinkedIn-side, for at ramme den målgruppe, der allerede viser interesse for produktet. Der er altså ikke
tale om en hurtig reklamefilm, der skal fange nye kunders opmærksomhed; vi er nået et spadestik dybere i salgstragten og rammer de personer, som gerne bruger noget tid
på at sætte sig ind i produktet.

Til Turbo Plant filmene har vi lavet et ”interview-hjørne” med simpel lyssætning, hvor vi tog en snak med et par udvalgte deltagere. Deres udtalelser klipper vi sammen med dækbilleder fra eventet, for at give seeren et godt indtryk af hvad man kan forvente, hvis man deltager. Via video skaber vi altså rammerne for et godt beslutningsgrundlag for potentielle deltagere.

Man kan som sagt vælge en bred vifte af videotyper i vores budgetpakker. Vi vejleder jer gerne ift. hvilket format vi mener passer bedst til jeres formål.

Kim

Skal vi producere din næste video?

Hvis du har spørgsmål eller en idé til en filmtype, der ikke står på vores liste, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi beregner hurtigt en pris ud fra dit projekt.

Vi tager gerne et uforpligtende sparringsmøde hvor vi afgrænser, hvordan en filmproduktion bedst kan tilføre værdi til din virksomhed.

Ring til Kim 31 14 10 74