Reklamefilm | medrivende reklamefilm til TV & Web
}
arrow-bottom

Reklamefilm

Eventyrlig film for Flisehaven

Elegant kampagne for Vamdrup Møbelhus

Gratis sparringsmøde

Vi er parat til en uforpligtende snak om mulighederne for kreativ filmproduktion i din virksomhed. Kontakt os allerede i dag.

Hos os mener vi, at en god reklamefilm kræver mod fra afsenderen.

Man skal turde producere en film, der stikker ud fra mængden og bevæger seeren – og som det ikke er sikkert, at alle vil bryde sig om. Alternativet er, at man laver en ‘forsigtig’ produktion, som nok ikke støder nogen, men som også hurtigt bliver glemt i den digitale informationsstrøm.

Når vi laver reklamefilm, er vores første prioritet altid storytelling. En reklamefilm behøver nemlig ikke være dyr, for at være effektiv – succesen er først og fremmest afhængig af historien. For at finde den gode historie i jeres virksomhed, bruger vi redskaber fra fiktionsfilmens univers.

Det kan måske virke skørt, for hvad har Harry Potter og Indiana Jones at gøre med en seriøs
kampagne for et velrenommeret firma? Svaret ligger i de fortælletekniske greb, der vækker følelser hos seeren. Lige så vel som seeren skal kunne lide og føle sig draget af hovedpersonen i en fiktionsfilm, skal hovedpersonen, eller brandet, i en reklamefilm have kant, charme og være anderledes end alt det andet på markedet, så man husker filmen og budskabet.

Vi finder de elementer i jeres virksomhed, der har disse egenskaber, og vi sørger for at filmen sender jeres kunder på en medrivende rejse helt ind til kernen af jeres budskab.

 

Vores proces starter med research af jeres virksomhed, samt at klarlægge jeres ønsker for en reklamefilm.

Vi ser også på jeres konkurrenter, for at sikre os, at vi positionerer indholdet i jeres film på en måde, så I skiller jer ud på markedet. Dernæst udvikler vi et manuskript, som vi reviderer i samarbejde med jer: Det er nemlig jer, der kender målgruppen bedst, og derfor har den bedste fornemmelse for, hvordan kunderne vil tage imod filmen.

Når manuskriptet er godkendt laver vi vores optagelser, og går derefter straks i gang med at klippe. Vi lægger en ære i hurtige leveringstider, men går naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten:
Hvert klip farvejusteres manuelt, og hver lydfil mixes efter branchestandard, så man nemt kan både se- og høre filmen, uanset om man ser den på en smartphone eller et biograflærred.

Vi sender jer herefter filmen til revidering, og laver gerne ændringer efter jeres ønsker, så vi er sikre på, at I er tilfredse med resultatet og får en reklamefilm, der repræsenterer jeres organisation.