Reklamefilm

Reklamefilm

Hos os mener vi, at en god reklamefilm kræver mod fra afsenderen. Man skal turde producere en film, der stikker ud fra mængden og bevæger seeren – og som det ikke er sikkert, at alle vil bryde sig om. Alternativet er, at man laver en ‘forsigtig’ produktion, som nok ikke støder nogen, men som også hurtigt bliver glemt i den digitale informationsstrøm.

Når vi laver reklamefilm, er vores første prioritet altid storytelling.
En reklamefilm behøver nemlig ikke være dyr, for at være effektiv – succesen er først og fremmest afhængig af
historien.
For at finde den gode historie i jeres virksomhed, bruger vi redskaber fra fiktionsfilmens univers. Det kan måske virke skørt, for hvad har Harry Potter og Indiana Jones at gøre med en seriøs kampagne for et velrenommeret firma? Svaret ligger i de fortælletekniske greb, der vækker følelser hos seeren. Lige så vel som seeren skal kunne lide og føle sig draget af hovedpersonen i en fiktionsfilm, skal hovedpersonen, eller brandet, i en reklamefilm have kant, charme og være anderledes end alt det andet på markedet, så man husker filmen og budskabet.

Vi finder de elementer i jeres virksomhed, der har disse egenskaber, og vi sørger for at filmen sender jeres kunder på en medrivende rejse helt ind til kernen af jeres budskab.

Priser

Reklamefilm cases

Osteopatiklinikken Kolding

Dystopia Haunted House

Fredericia Kommune – Mission Tapre Soldat

Smag på kunsten – Nordisk madkunstfestival

Giv os et ring: 31 14 10 74

Produktion af reklamefilm

Vores proces starter med research af jeres virksomhed, samt at klarlægge jeres ønsker for en reklamefilm. Vi ser også på jeres konkurrenter, for at sikre os, at vi positionerer indholdet i jeres film på en måde, så I skiller jer ud på markedet. Dernæst udvikler vi et manuskript, som vi reviderer i samarbejde med jer: Det er nemlig jer, der kender målgruppen bedst, og derfor har den bedste fornemmelse for, hvordan kunderne vil tage imod filmen.
Når manuskriptet er godkendt laver vi vores optagelser, og går derefter straks i gang med at klippe. Vi lægger en ære i hurtige leveringstider, men går naturligvis ikke på kompromis med kvaliteten: Hvert klip farvejusteres manuelt, og hver lydfil mixes efter branchestandard, så man nemt kan både se- og høre filmen, uanset om man ser den på en smartphone eller et biograflærred.
Vi sender jer herefter filmen til revidering, og laver gerne ændringer efter jeres ønsker, så vi er sikre på, at I er tilfredse med resultatet og får en reklamefilm, der repræsenterer jeres organisation. 

Send mig et personligt tilbud

Den gode historie

Lækre video optagelser

Din markedsførings succes