Hvad koster en film? → Se priseksempler på videoproduktion

Priser på video- og filmproduktioner

High-end videoproduktioner:
Reklamefilm & profilfilm

Din virksomhed tilbyder kvalitetsprodukter, og du vil gerne have, at din reklame- eller profilfilm afspejler den kvalitet? Vi overlader ikke noget til tilfældighederne, når vi producerer en film. Vi tager et strategisk planlægningsmøde hvor vi sammen definerer dine værdier, dine key selling points samt dine produktfordele over konkurrenters produkter. Vi definerer også målet som din kampagne skal opnå.

I næste skridt af produktionen bruger vi vores store viden inden for strategisk storytelling og skriver et udkast til et filmmanuskript, som skal formidle dit budskab på engagerende vis. Vi skal sørge for, at du rammer din målgruppe direkte i hjertet. Vi bruger tekniske/cinematografiske virkemidler samt strategisk storytelling for at indfri målet med din kampagne.

På selve produktionen bliver der ikke sparet på grej, for at skabe et professionelt og smukt visuelt univers. Vi kommer med vores varevogn fyldt med lys og de filmiske remedier der skal til, for at skabe noget enestående.

Du får et enestående og kreativt produkt hos SpotOn Studios – vi er filmnørder, der har en stor viden om både storytelling og filmteknik, og kan derfor slå vores konkurrenter på kvaliteten. Din film vil give dig en høj konverteringsrate og opmærksomhed på web, SoMe eller TV.

Hvorfor er der en stor prisforskel på vores high-end pakker og budgetpakker? Vi har udarbejdet alle pakker med den samme skarpe timepris på 690 kr.
I budgetpakken skærer vi præproduktionsdelen helt væk og udvikler ikke en story. Der kommer kun én filmfotograf med en enkelt kuffert med basalt grej – og ikke den store varevogn med 3-mand crew.

Pris for udvikling af story og manuskriptudkast

Det koster 3.500 kr. at få vores manuskriptforfatter til at udvikle en unik og effektiv kampagneidé til din virksomhed – og prisen fratrækkes ved køb af en pakke.

Ønsker du at gå videre med manuskriptet uden SpotOn Studios som produktionsselskab, koster det 10.000 kr.

info-icon arrow-play
AFSPIL EKSEMPEL arrow-play
Lille
15.000 kr
Klip
-
Farvejustering
-
Lille kamerapakke
1 filmfotograf
1 dag optagelser
Vores billigste løsning, hvor man får en fin lille film, uden udvikling af manuskript og med minimalistisk lyssætning.
info-icon arrow-play
AFSPIL EKSEMPEL arrow-play
Mellem
35.000 kr - 50.000 kr
Klip
Manuskriptudvikling
Color grade
Lyd-design
Stor kamerapakke
2-mand crew
2 dage optagelser
Vi udvikler en story, lyssætter og skaber en flot filmproduktion, der mirmidler budskabet på en engagerende måde.
info-icon arrow-play
AFSPIL EKSEMPEL arrow-play
Stor
55.000 kr - 100.000 kr
Klip
Manuskriptudvikling
Cinematisk color grade
Lyd-design
Stor kamerapakke
2-4-mand crew
≥ 3 dage optagelser
Vi producerer en unik film med medrivende storytelling og optagelser i ‘Hollywood-kvalitet’.
Der skabes et visuelt univers, som er gennemgående for filmen, og Jeres konkuurenter kommer til at falde ned fra stolen, når de ser den.

Det får du i vores High-end pakke

Her har vi alt med at skabe et high-end look til din videoproduktion.

 • 2-5 mand crew efter behov og pakke
 • Fuldt udstyret varevogn med filmgrej
 • 10 videolamper med lysmodifiers
 • 20 lampestativer i op til 7m højde
 • Op til 3 cinema kamera
 • Cinema objektiver og filtre
 • Prof. mikrofon for krystalklar lyd
 • Stativ, steadicam, slider, gimbal, jib, drone
 • Trådløs client monitor så du kan følge med i produktionen

Vi kommer med en varebil fyldt til randen med lækkert filmgrej, så vi kan skabe din drømmefilm.

Budgetpakke

Med priser fra 3900 kr. kan vi producer en rigtig fin film for dig. Vi har nogle skarpe løsninger klar, så du får maksimeret dine markedsføringskroner til den sidste øre.

I vores budgetpakker skyder vi hurtigt og effektivt de enkelte scener, uden at gøre det til en stor produktion med mange lamper, manuskript osv. Antallet af film vi kan producere inden for en given pris handler i budgetpakkerne i høj grad om filmenes længde. Vi kan f.eks. godt nå 5 korte SoMe film på en arbejdsdag, hvis alt er velforberedt.

I begge pakker, high-end og budget, får du en af landets dygtigste filmfotografer, Philipp Braun, som garanterer knivskarpe og cinematiske optagelser.

Selvom du vælger budget får du altså et produkt som intet fejler, og du bliver med garanti tilfreds og får det til en skarp pris. Det er dog selvfølgelig begrænset hvor meget grej, lysafskærmning på vinduer, lyssætning med store lamper osv. én mand kan håndtere, og derfor holdes produktionen også ‘let’ i vores budgetpakker.

Vores budgetpakker indeholder ikke præproduktion. Til skarpe priser har vi ikke mulighed for at udvikler ideer til en unik historie og skrive manuskripter. Vi vil dog altid rådgive dig med vores store erfaring og hjælpe dig i mål med en film der ikke bare er skudt direkte fra hoften. Vi tager derfor en telefonisk sparring omkring opgaven, før vi går i gang. Giv os gerne et kald allerede i dag, og lad os høre lidt om din specifikke case.

info-icon
2 timer
3.900 kr
1-2 færdige film
Kørsel op til 50 km inkluderet
Musiklicens
10 min revidering
Spar med abonoment. 2.900 kr. pr. mdr. Løbetid min. 12 mdr.
info-icon
en halv dag
5.900 kr
1-3 færdige film
Kørsel op til 75 km inkluderet
Musiklicens
20 min revidering
Spar med abonoment. 4.700 kr. pr. mdr. Løbetid min. 12 mdr.
info-icon
en hel dag
9.900 kr
1-5 færdige film
Kørsel op til 100 km inkluderet
Musiklicens
40 min revidering
Spar med abonoment. 7.900 kr. pr. mdr. Løbetid min. 12 mdr.

Det får du i vores Budget pakke

 • 1 filmfotograf
 • 1 lampe
 • Kamerastativ
 • Drone
 • Cinema objektiver
 • Prof. mikrofon for krystalklar lyd

Vi kommer med vores lille udstyrspakke for at skyde noget flot og hurtigt indhold til skarpe priser.

Livestream pakke

Vil du afholde et livestream event med super flot billedkvalitet – til forskel fra hvad man tit ser I livestream branchen? Så er du kommet til det rette sted.

Vi har stor ekspertise inden for livestream og kan skabe et visuelt udtryk i TV-studie kvalitet. Priserne på vores livestream pakker afhænger af antal af kameraer og crew samt den tekniske kompleksitet.
Du skal forvente, at selvom et livestream kun foregår en time, betyder det oftest en fuld arbejdsdag for os pga. opsætning og forberedelse. I tabellen nedenfor kan du se priseksempler på live stream. Priseksemplerne er lavet med det udgangspunkt, at streamet foregår i ét rum og varer op til 1,5 timer. Vi har maks én presenter på af gangen, alle kamera er forbundet via kabler (og ikke trådløst). Ingen personer skal kobles på virtuelt/hybridmøde.

Du kan frit vælge imellem de gængse platforme til dit livestream, f.eks. Facebook, YouTube eller Teams. Valg af platform afhænger af målgruppen og ønskede effekt; vi vejleder gerne.

Hvis du ønsker at afholde et mere avanceret livestream, som for eksempel inkluderer et ekspertpanel, tilkobling af en virtuel deltager mm. vil vi gerne sende dig et projektbaseret tilbud.

Kontakt os gerne på info@spotonstudios.dk.

info-icon
lille
9.000 kr
1 tekniker
Kørsel op til 50 km inkluderet
2 kameraer
Inkluder PowerPoint i fuldskærm +1.300kr
Optagelse af stream +1.900
info-icon
Mellem
16.000 kr
2 mand crew
Kørsel op til 75 km inkluderet
3 kameraer
Inkluder PowerPoint i fuldskærm +1.300kr
Optagelse af stream +1.900
info-icon
Stor
21.000 kr
3 mand crew
Kørsel op til 100 km inkluderet
Op til 4 kameraer
Inkluder PowerPoint i fuldskærm +1.300kr
Optagelse af stream +1.900

Det får du i vores Livestream pakke

 • Erfarene livestream specialister
 • Professionel livestream video switcher
 • Cinema kameraer til professionelt TV-studio look
 • High-power output dagslys video lamper
 • Sennheiser og Røde mikrofoner
 • Full-HD stream på valgfri platform

Har du ikke fundet prisen på det
du gerne vil have produceret?

Hvis du har spørgsmål eller en idé til en filmtype, der ikke står på vores liste, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi beregner hurtigt en pris ud fra dit projekt.

Ring til Kim 31 14 10 74
Kim

Pris for andre pakker

Pris for eventfilm

Produktion af cinematisk eventfilm
12.000 - 20.000 kr.  arrow-play

Det er afgørende for prisen, om vi på forhånd skal udtænke en story for at skabe en unik eventfilm, eller om man blot ønsker en stemningsfilm fra dagen. Vi elsker at skabe anderledes og medrivende produktioner, og en eventfilm kan med en smule filmmagi og forberedelse gøres til en helt særlig produktion, der skiller sig ud fra mængden af eventfilm og de såkaldte ’after movies’. Se et eksempel på en unik eventfilm fra ‘Kartoffelprisen’ nedenfor.

Pris for livestream

Lad dine kunder deltage digitalt
fra 8.500 kr.

Vi tilbyder en smart livestream-pakke, hvor de fleste kan være med. Med vores effektive livestream setup kan du nemt dele dit event med dine seere på Facebook, YouTube, etc. og få det maksimale ud af dit arrangement. Vi sørger for et dynamisk stream med flere kameravinkler og sprød lyd, og det eneste du skal sørge for på dagen er, at vi har adgang til en kablet internetforbindelse; så klarer vi resten.

Pris for budgetpakken (1-mand crew), 2 kameravinkler fra stativ og livestream op til 1,5 time: 8.500 kr.

Pris for standardpakken (2-mand crew), 1 kamera på stativ samt 1 kamera i bevægelse (giver en god dynamik) og op til 2 timers stream: 15.000 kr.

Har du behov for en større livestream løsning med flere kameravinkler og større crew, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Pris for Instagram eller Facebook video

PRODUKTION AF SoMe VIDEO
fra 1.800 kr.  arrow-play

Når vi laver en større filmproduktion, f.eks. reklame eller eventfilm, har vi samlet en masse filmmateriale, som kan udnyttes til andet end den primære filmproduktion. Vi tilbyder at lave korte Instagramfilm (som naturligvis også kan bruges på Facebook)

Disse små film kan have en stor effekt på de sociale medier, og opnå stor interaktion. Vi bruger de bedste af vores optagelser til at lave de små kvadratiske Instagramfilm, og sørger for, at de er visuelt stimulerende samt har et fint stykke underlægningsmusik.

Har du købt en reklame- eller profilfilm, kan vi klippe en Instagramfilm til 1.800 kr.

Skal du bruge Instagramfilm, uden at du har brug for en reklame- eller profilfilm, kan vi naturligvis også løse dette.

Pris for optagelse af interview

Interview optagelser
7.500 kr. arrow-play

Har du brug for en professionel optagelse af et interview, f.eks. medarbejderudtalelser, en leder der skal kommunikere et vigtigt statement mm., så kan vi hjælpe.
Optagelse af interviews er en svær disciplin, som vi har stor erfaring med. Du skal have styr på lyd, lyssætning, kunne spotte en effektiv baggrund, arbejde med dybdeskarphed og generelt skabe en komposition, der er behagelig for seeren at kigge på. Derudover skal du sørge for, at din interviewperson er afslappet og føler sig tryg i situationen – men samtidigt skal intervieweren også turde spørge ind og bede om omformuleringer og retakes, hvis svaret ikke er skarpt nok.

Priserne for optagelse af interview relaterer sig til vores to pakke-typer: High-end eller budget, så du kan få et kort interview med en simpel lyssætning fra 3900 kr., og priserne for et high-end look med 2 cinema-kamera, smuk lyssætning med flere lamper samt en dygtig interviewer koster 15.000 kr. Klipning er inkluderet i prisen.

Vælger du budgetløsningen får du en fin film hvor vores filmfotograf, Philipp, finder en god framing, korrekt belysning og stiller skarpt på dig og sørger for en flot, uskarp baggrund samt god lyd på din tale.

I high-end løsningen skaber vi et visuelt univers i et kvalitetsniveau, der matcher en stor dokumentarfilms-produktion. Vi bruger ca. en halv dag på at klargøre din location: Vi opsætter et statisk samt et bevægeligt kamera på en såkaldt slider, så vi kan klippe mellem de to vinkler og skabe en enormt lækker dynamik i dit interview. Med vores lyssætning belyser vi ikke kun dig, men også baggrunden – den kan f.eks. få en farve, der matcher jeres firmaidentitet. Vi skærmer af for unødvendigt lys og opsætter lydtæpper, så intet er overladt til tilfældighederne. Vi anbefaler high-end interviews til større koncerner, hvor kvaliteten skal være perfekt og budskabet skal leveres med stor gennemslagskraft både visuelt og indholdsmæssigt.Uanset hvilken pakke du ønsker, så få du en klippet og brugsklar film.

Pris for filmredigering og klipning

Klip af f.eks. 5 korte film
fra 6.500 kr. arrow-play

Har du dit eget materiale, som du ønsker at få klippet sammen til en spændende film? Vi kan som eksempel klippe 5 korte Facebook/Instagram film til mellem 6.500 til 9.000 kr alt afhængig af opgavens omfang, antallet af musiklicenser, grafisk arbejde mm. Se et eksempel her, hvor vi har lavet små markedsføringsfilm ud fra en kundes egne droneoptagelser:

Pris for video web-banner

Video web-banner
fra 1.500 kr. arrow-play

En video web-banner giver den besøgende på din website et rigtig godt og helstøbt førstehåndsindtryk. Har vi produceret en event, reklame- eller profilfilm for dig, kan vi klippe en flot banner-video, der giver prikken over i’et i dit sites visuelle identitet.

Pris for 3D animation og VFX

Produktion af 3D animation og visuelle effekter (VFX)
fra 10.000 kr.

Med 3D og visuelle effekter kan man hjælpe sin seer med at gøre komplekse emner mere forståelige. Man kan visualisere ting, man ellers ikke ville kunne med et kamera – og så kan man også bruge det til generelt at peppe sin produktion op og skabe en ’wow-effekt’.

* Alle priser er ekskl. moms *

Videoproduktion af højeste kvalitet

En af de vigtigste tommelfingerregler vi arbejder ud fra er, at kvaliteten af filmen skal afspejle kvaliteten af Jeres produkt- eller ydelse. Hvis man har er dyrt og eksklusivt produkt, kan man hurtigt skræmme kunderne væk med rystende smartphone-optagelser – og sælger man et discountprodukt, kan man tit spare hist og her i filmproduktionen.

Der er mange måder at få ligningen til at gå op, så filmproduktionen passer både til Jeres forventninger- og budget. Derfor er vi altid parat på et gratis sparringsmøde, for at drøfte idéer og muligheder til Jeres filmprojekt.

Hvad afgør prisen i videoproduktion?

Vil du have en smart og flot Ferrari, der blæser konkurrenterne bagover og får kunderne til at måbe – eller en du på udkig efter en solid Hyundai, der fint kommer i mål og klarer opgaven?

Video kan skaleres alt efter formål og budget, og det er vigtigt for os at levere fuld gennemsigtighed i forhold til udgifterne, når vores kunder vælger at få produceret film hos os. En typisk misforståelse er, at jo længere filmen er, des dyrere bliver den, men det er ikke tilfældet.

Der er tre grundlæggende faktorer man kan skrue på, når man skal lave en film:

1. Video præproduktion

Præproduktionen kan både være den største- og den mindste del af en filmproduktion. Hvis vi f.eks. blot skal ud på en location og dække en begivenhed, vil der ikke være meget præproduktion ud over lidt praktisk organisering.

Men præproduktionen kan også være udvikling en unik idé i samarbejde med kunden, at skriver et manuskript og finder ind til kernen af Jeres værdier, hvis I f.eks. skal have lavet en skarp profilfilm. Omfanget af præproduktionen er derfor i høj grad bestemmende for, hvad filmen kommer til at koste.

2. Video produktion

”Produktion” er der hvor vi er ude på en location og få optagelser i kassen.

De to største knapper man kan skrue på i forhold til produktionsfasen, er lyssætning samt antallet af locations. Det er i en korrekt lyssætning, at filmmagien opstår, og man kan skabe et visuelt inddragende univers i sin film. Den praktiske opsætning og nedtagning samt transport af lys og grej er tidskrævende, og derfor kan man spare penge, ved at holde antallet af locations så lavt som muligt.

3. Video postproduktion

Det er i denne fase vi klipper, lydmixer og colorgrader filmen så den står smukt og klart. Et godt klip skal vække følelser hos seeren, og det er en svær disciplin, som vi behersker.

Alt afhængigt af om der skal laves 3D arbejde, lyd-design eller forskellige versioneringer af filmen til forskellige medier kan postproduktionen fylder mere eller mindre.

Omfanget af de tre ovenstående punkter afgør prisen på filmen. Vil man f.eks. have produceret en eventfilm, hvor vi stort set kan springe over præproduktionen, og vi ikke lyssætter på produktionsdelen, Kan vi gøre det langt billigere end ved f.eks. en reklamefilm, hvor alt skal lyssættes og have et cinematisk look.

Vores Kunder

Se flere