Hvad koster en film? → Se priseksempler på videoproduktion

Priser på video- og filmproduktioner

Pris for profil- eller reklamefilm

info-icon
info-icon arrow-play
Lille
15.000 kr
Klip
-
Farvejustering
-
Lille kamerapakke
1 filmfotograf
1 dag optagelser
info-icon
info-icon arrow-play
Mellem
35.000 kr -
50.000 kr
Klip
Manuskriptudvikling
Color grade
Lyd-design
Stor kamerapakke
2-mand crew
2 dage optagelser
info-icon
info-icon arrow-play
Stor
55.000 kr -
100.000 kr
Klip
Manuskriptudvikling
Cinematisk color grade
Lyd-design
Stor kamerapakke
2-4-mand crew
≥ 3 dage optagelser

Om vores priser

Pris for andre pakker

Pris for eventfilm

Produktion af cinematisk eventfilm
12.000 - 20.000 kr.  arrow-play

Det er afgørende for prisen, om vi på forhånd skal udtænke en story for at skabe en unik eventfilm, eller om man blot ønsker en stemningsfilm fra dagen. Vi elsker at skabe anderledes og medrivende produktioner, og en eventfilm kan med en smule filmmagi og forberedelse gøres til en helt særlig produktion, der skiller sig ud fra mængden af eventfilm og de såkaldte ’after movies’. Se et eksempel på en unik eventfilm fra ‘Kartoffelprisen’ nedenfor.

Pris for livestream

Lad dine kunder deltage digitalt
fra 8.500 kr.

Vi tilbyder en smart livestream-pakke, hvor de fleste kan være med. Med vores effektive livestream setup kan du nemt dele dit event med dine seere på Facebook, YouTube, etc. og få det maksimale ud af dit arrangement. Vi sørger for et dynamisk stream med flere kameravinkler og sprød lyd, og det eneste du skal sørge for på dagen er, at vi har adgang til en kablet internetforbindelse; så klarer vi resten.

Pris for budgetpakken (1-mand crew), 2 kameravinkler fra stativ og livestream op til 1,5 time: 8.500 kr.

Pris for standardpakken (2-mand crew), 1 kamera på stativ samt 1 kamera i bevægelse (giver en god dynamik) og op til 2 timers stream: 15.000 kr.

Har du behov for en større livestream løsning med flere kameravinkler og større crew, så kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Pris for Instagram eller Facebook video

PRODUKTION AF SoMe VIDEO
fra 1.800 kr.  arrow-play

Når vi laver en større filmproduktion, f.eks. reklame eller eventfilm, har vi samlet en masse filmmateriale, som kan udnyttes til andet end den primære filmproduktion. Vi tilbyder at lave korte Instagramfilm (som naturligvis også kan bruges på Facebook)

Disse små film kan have en stor effekt på de sociale medier, og opnå stor interaktion. Vi bruger de bedste af vores optagelser til at lave de små kvadratiske Instagramfilm, og sørger for, at de er visuelt stimulerende samt har et fint stykke underlægningsmusik.

Har du købt en reklame- eller profilfilm, kan vi klippe en Instagramfilm til 1.800 kr.

Skal du bruge Instagramfilm, uden at du har brug for en reklame- eller profilfilm, kan vi naturligvis også løse dette.

Pris for optagelse af interview

Interview optagelser
7.500 kr. arrow-play

Har brug for en professionel optagelse af et interview, f.eks. medarbejderudtalelser, en leder der skal kommunikere et vigtigt statement mm., så kan vi hjælpe.

Optagelse af interviews er en svær disciplin. Du skal have styr på lyd, lyssætning, kunne spotte en effektiv baggrund, arbejde med dybdeskarphed og generelt skabe en komposition, der er behagelig for seeren at kigge på. Derudover skal du sørge for, at din interviewperson er afslappet og føler sig tryg i situationen, så du opnår et godt slutresultat.

Vi har stor erfaring med optagelser af interviews, og kan tilbyde at optage interviews til 7.500 kr. pér arbejdsdag plus kørsel.

Derefter kan du selv vælge om du blot ønsker råoptagelserne tilsendt, eller om vi skal klippe, farvelægge og lydmixe interviewet for dig til en mindre merpris.

Pris for filmredigering og klipning

Klip af f.eks. 5 korte film
6.500 – 9.000 kr. arrow-play

Har du dit eget materiale, som du ønsker at få klippet sammen til en spændende film? Vi kan som eksempel klippe 5 korte Facebook/Instagram film til mellem 6.500 til 9.000 kr alt afhængig af opgavens omfang, antallet af musiklicenser, grafisk arbejde mm. Se et eksempel her, hvor vi har lavet små markedsføringsfilm ud fra en kundes egne droneoptagelser:

Pris for Facebook cover video eller video web-banner

Facebook cover-video
5.500 kr. arrow-play

En cover-video giver den besøgende på din Facebook- eller website et rigtig godt og helstøbt førstehåndsindtryk. Har vi produceret en event, reklame- eller profilfilm for dig, kan vi klippe en flot cover-video, der giver prikken over i’et I dit sites visuelle identitet.

Pris for 3D animation og VFX

Produktion af 3D animation og visuelle effekter (VFX)
fra 10.000 kr.

Med 3D og visuelle effekter kan man hjælpe sin seer med at gøre komplekse emner mere forståelige. Man kan visualisere ting, man ellers ikke ville kunne med et kamera – og så kan man også bruge det til generelt at peppe sin produktion op og skabe en ’wow-effekt’.

* Alle priser er ekskl. moms *

Kamera pakker

Lille Pakke

 • Canon cinema kamera som optager i ultra høj kvalitet (4k raw recording)
 • 2 stk cinema objektiver
 • 1 lampe
 • Stativ

Stor Pakke

 • Canon cinema kamera som optager i ultra høj kvalitet (4k raw recording)
 • 4 stk cinema objektiver, 1 makro objektiv
 • Op til 7 lamper
 • Stativ
 • Slider
 • Shoulder rig
 • Follow focus
 • Farve filter til lys
 • Stor diffusion panel (2,5m x 2 m) og andre lys-modifiers for at skabe ekstra blødt lys
 • Etc.

Videoproduktion af højeste kvalitet

En af de vigtigste tommelfingerregler vi arbejder ud fra er, at kvaliteten af filmen skal afspejle kvaliteten af Jeres produkt- eller ydelse. Hvis man har er dyrt og eksklusivt produkt, kan man hurtigt skræmme kunderne væk med rystende smartphone-optagelser – og sælger man et discountprodukt, kan man tit spare hist og her i filmproduktionen.

Der er mange måder at få ligningen til at gå op, så filmproduktionen passer både til Jeres forventninger- og budget. Derfor er vi altid parat på et gratis sparringsmøde, for at drøfte idéer og muligheder til Jeres filmprojekt.

Hvad afgør prisen i videoproduktion?

Vil du have en smart og flot Ferrari, der blæser konkurrenterne bagover og får kunderne til at måbe – eller en du på udkig efter en solid Hyundai, der fint kommer i mål og klarer opgaven?

Video kan skaleres alt efter formål og budget, og det er vigtigt for os at levere fuld gennemsigtighed i forhold til udgifterne, når vores kunder vælger at få produceret film hos os. En typisk misforståelse er, at jo længere filmen er, des dyrere bliver den, men det er ikke tilfældet.

Der er tre grundlæggende faktorer man kan skrue på, når man skal lave en film:

1. Video præproduktion

Præproduktionen kan både være den største- og den mindste del af en filmproduktion. Hvis vi f.eks. blot skal ud på en location og dække en begivenhed, vil der ikke være meget præproduktion ud over lidt praktisk organisering.

Men præproduktionen kan også være udvikling en unik idé i samarbejde med kunden, at skriver et manuskript og finder ind til kernen af Jeres værdier, hvis I f.eks. skal have lavet en skarp profilfilm. Omfanget af præproduktionen er derfor i høj grad bestemmende for, hvad filmen kommer til at koste.

2. Video produktion

”Produktion” er der hvor vi er ude på en location og få optagelser i kassen.

De to største knapper man kan skrue på i forhold til produktionsfasen, er lyssætning samt antallet af locations. Det er i en korrekt lyssætning, at filmmagien opstår, og man kan skabe et visuelt inddragende univers i sin film. Den praktiske opsætning og nedtagning samt transport af lys og grej er tidskrævende, og derfor kan man spare penge, ved at holde antallet af locations så lavt som muligt.

3. Video postproduktion

Det er i denne fase vi klipper, lydmixer og colorgrader filmen så den står smukt og klart. Et godt klip skal vække følelser hos seeren, og det er en svær disciplin, som vi behersker.

Alt afhængigt af om der skal laves 3D arbejde, lyd-design eller forskellige versioneringer af filmen til forskellige medier kan postproduktionen fylder mere eller mindre.

Omfanget af de tre ovenstående punkter afgør prisen på filmen. Vil man f.eks. have produceret en eventfilm, hvor vi stort set kan springe over præproduktionen, og vi ikke lyssætter på produktionsdelen, Kan vi gøre det langt billigere end ved f.eks. en reklamefilm, hvor alt skal lyssættes og have et cinematisk look.