Hvad koster en film? → Se priseksempler på videoproduktion

Effektiv videoproduktion
hos SpotOn Studios

Vi producerer alt hvad hjertet kan begære inden for videoproduktion – reklamefilm, eventfilm, profilfilm, dronefilm, livestreams og meget andet. Herunder kan du få en idé om vores priser.
Om vores priser
Hos SpotOn Studios garanterer vi, at du altid får den højeste kvalitet quote
Videoproduktion
Lille produktion
7.000 – 15.000 kr.
I vores lille pakke får man en fin film som produceres hurtigt og effektivt. Kom rigtig godt i gang med din videomarkedsføring med denne løsning.
 • Sparring omkring idé
 • ½ -1 dags optagelser
 • 1 filmfotograf
 • Klip
 • Farvejustering
 • 1-3 film
Mellem produktion
15.000 – 30.000 kr.
Mindre manuskriptudvikling, lyssætning og vi skaber en flot filmproduktion, der formidler budskabet på en engagerende måde.
 • Mindre manuskriptudvikling
 • 1-2 dags optagelser
 • 1-2 mand crew
 • Klip
 • Color grade
 • Lyd-design
 • 1-5 film
Stor produktion
30.000 – 70.000 kr.
Vi producerer en unik film med medrivende storytelling og optagelser, lyssætning samt visuelle universer i uovertruffen kvalitet.
 • Manuskriptudvikling
 • 2+ dage optagelser
 • 2-3 mand crew
 • Klip
 • Cinematisk color grade
 • Lyd-design
 • Stor mediepakke

Din virksomhed tilbyder kvalitetsprodukter, og du vil gerne have, at din reklame- eller profilfilm afspejler den kvalitet? Vi overlader ikke noget til tilfældighederne, når vi producerer en film. Vi tager et strategisk planlægningsmøde sammen med dig, hvor vi definerer dine værdier, dine key selling points samt dine produktfordele over konkurrenters produkter. Vi definerer også målet som din kampagne skal opnå.

I næste skridt af produktionen bruger vi vores store viden inden for strategisk storytelling og skriver et udkast til et filmmanuskript, som skal formidle dit budskab på engagerende vis.
Vi skal sørge for, at du rammer din målgruppe direkte i hjertet. Vi bruger tekniske/cinematografiske virkemidler samt strategisk storytelling for at indfri målet med din kampagne.

På selve produktionen bliver der ikke sparet på grej, for at skabe et professionelt og smukt visuelt univers.

Du får et unikt og kreativt produkt hos SpotOn Studios – vi er filmnørder, der har en stor viden om både storytelling og filmteknik, og kan derfor slå vores konkurrenter på kvaliteten.
Din film vil give dig en høj konverteringsrate og opmærksomhed på web, SoMe eller TV.

Læs mere
Det siger vores kunder om os
play-button
https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/08/Sydtrafik-thumbnail-1.png
SpotOn skilte sig ud fra andre produktions-selskaber, ved at tænke over storytellingen. quote
- Louise Christine RasmussenKommunikationskonsulent
Sydtrafik
play-button
https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/09/tom-velux.webp
Der er ikke nogen tvivl om, at vi har haft rigtig stor glæde af samarbejdet med SpotOn. quote
- Tom JørgensenVarehusbestyrer hos VELUX
play-button
https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/04/Filsehaven-still-new.jpg
Mange kunder kommer nu til Flisehaven på grund af de videoer, der blev lavet. quote
- Frank Lentfert, Flisehaven
play-button
https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/06/Bo_k_thumbnail.png
Man får noget for pengene, og det genererer rigtig godt i ordrebogen. quote
- Bo Kortegaard
play-button
https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/04/Geografisk-have-still-1.jpg
Man bliver udfordret på sit budskab, og der bliver kræset om billederne. quote
- Lene Holm, Geografisk Have
Kim

Har du ikke fundet prisen på det
du gerne vil have produceret?

Hvis du har spørgsmål eller en idé til en filmtype, der ikke står på vores liste, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi beregner hurtigt en pris ud fra dit projekt.

Ring til Kim 31 14 10 74

  Nogle af vores 50+ glade kunder
  Se flere

  Hvorfor vælge SpotOn Studios?

  Kampagneudvikling

  Vi hjælper dig med at planlægge effektive markedsføringskampagner og føre dem ud i livet via video.

  Hjertet i vores forretning ligger i strategisk storytelling – man kan lave en nok så stor og fin filmproduktion, men hvis ikke historien bag er veludviklet og tiltænkt den rette målgruppe, falder korthuset til jorden og din markedsføringsindsats bliver redundant.

  Vi dækker hele produktionsprocessen fra koncept til færdig film, og har kompetencerne til at bakke det op.

  Se mere via knappen herunder.

  Se mere om kampagneudvikling

  Cinematisk kvalitet

  Komposition, lyssætning, kamerafføring; den visuelle spillebane skal være kridtet nøjagtigt op, for at understøtte historien bedst muligt. Og her stræber vi efter perfektion. Hver gang

  Vores nye kunder bliver altid overraskede over mængden af grej vi har med og siger: “Vi havde ikke troet der skulle så meget til”. Men når man bestiller en film hos os, går vi ikke på kompromis med den tekniske eksekvering, og I kan forvente et kvalitetsprodukt.

  Få et overblik over vores smukke visuelle universer på knappen herunder – og sammenlign det gerne med vores konkurrenter.

  Se galleri her

  Videoproduktion af højeste kvalitet

  En af de vigtigste tommelfingerregler vi arbejder ud fra er, at kvaliteten af filmen skal afspejle kvaliteten af Jeres produkt- eller ydelse. Hvis man har er dyrt og eksklusivt produkt, kan man hurtigt skræmme kunderne væk med rystende smartphone-optagelser – og sælger man et discountprodukt, kan man tit spare hist og her i filmproduktionen.

  Der er mange måder at få ligningen til at gå op, så filmproduktionen passer både til Jeres forventninger- og budget. Derfor er vi altid parat på et gratis sparringsmøde, for at drøfte idéer og muligheder til Jeres filmprojekt.

  Hvad afgør prisen i videoproduktion?

  Vil du have en smart og flot Ferrari, der blæser konkurrenterne bagover og får kunderne til at måbe – eller en du på udkig efter en solid Hyundai, der fint kommer i mål og klarer opgaven?

  Video kan skaleres alt efter formål og budget, og det er vigtigt for os at levere fuld gennemsigtighed i forhold til udgifterne, når vores kunder vælger at få produceret film hos os. En typisk misforståelse er, at jo længere filmen er, des dyrere bliver den, men det er ikke tilfældet.

  Der er tre grundlæggende faktorer man kan skrue på, når man skal lave en film:

  1. Video præproduktion

  Præproduktionen kan både være den største- og den mindste del af en filmproduktion. Hvis vi f.eks. blot skal ud på en location og dække en begivenhed, vil der ikke være meget præproduktion ud over lidt praktisk organisering.

  Men præproduktionen kan også være udvikling en unik idé i samarbejde med kunden, at skriver et manuskript og finder ind til kernen af Jeres værdier, hvis I f.eks. skal have lavet en skarp profilfilm. Omfanget af præproduktionen er derfor i høj grad bestemmende for, hvad filmen kommer til at koste.

  2. Video produktion

  ”Produktion” er der hvor vi er ude på en location og få optagelser i kassen.

  De to største knapper man kan skrue på i forhold til produktionsfasen, er lyssætning samt antallet af locations. Det er i en korrekt lyssætning, at filmmagien opstår, og man kan skabe et visuelt inddragende univers i sin film. Den praktiske opsætning og nedtagning samt transport af lys og grej er tidskrævende, og derfor kan man spare penge, ved at holde antallet af locations så lavt som muligt.

  3. Video postproduktion

  Det er i denne fase vi klipper, lydmixer og colorgrader filmen så den står smukt og klart. Et godt klip skal vække følelser hos seeren, og det er en svær disciplin, som vi behersker.

  Alt afhængigt af om der skal laves 3D arbejde, lyd-design eller forskellige versioneringer af filmen til forskellige medier kan postproduktionen fylder mere eller mindre.

  Omfanget af de tre ovenstående punkter afgør prisen på filmen. Vil man f.eks. have produceret en eventfilm, hvor vi stort set kan springe over præproduktionen, og vi ikke lyssætter på produktionsdelen, Kan vi gøre det langt billigere end ved f.eks. en reklamefilm, hvor alt skal lyssættes og have et cinematisk look.

  Pris for specifikke videoproduktioner

  PRODUKTION AF CINEMATISK EVENTFILM

  fra 650 kr. pr. md. i 12 mdr.

  Det er afgørende for prisen, om vi på forhånd skal udtænke en story for at skabe en unik eventfilm, eller om man blot ønsker en stemningsfilm fra dagen. For referencer kig på budget pakker eller den lille high-end pakke. Den afgørende faktor for prisen er hvor mange mand vi skal bruge til at dække opgaven samt længden af eventet.

  Vi elsker at skabe anderledes og medrivende produktioner, og en eventfilm kan med en smule filmmagi og forberedelse gøres til en helt særlig produktion, der skiller sig ud fra mængden af eventfilm og de såkaldte ’after movies’.
  Se et eksempel på en unik eventfilm fra Kartoffelprisen nedenfor.

  LAD DINE KUNDER DELTAGE DIGITALT

  fra 9.000 kr.

  Vi tilbyder livestream-pakker, hvor de fleste kan være med. Med vores effektive livestream setup kan du nemt dele dit event med dine seere på Facebook, YouTube, etc. og få det maksimale ud af dit arrangement. Vi sørger for et dynamisk stream med flere kameravinkler og sprød lyd, og det eneste du skal sørge for på dagen er, at vi har adgang til en kablet internetforbindelse; så klarer vi resten.
  Livestreams kan have ganske forskellige kompleksitetsniveauer, og den afgørende prisfaktor er hvor mange mand vi skal bruge til at dække streamet, længden samt den tekniske kompleksitet. Er der f.eks. tale om et hybridmøde med paneldebatter og oplægsholdere som deltager fra forskellige locations – eller et simpelt setup med en enkelt vært, der er fysisk til stede i lokalet?

  Vi kan klare både de simple samt de teknisk komplekse streams, og vejleder gerne i fordele og ulemper. Kontakt os gerne og fortæl om dit behov.

  PRODUKTION AF SoMe VIDEO

  fra 650 kr. pr. md i 12 mdr

  Disse små film kan have en stor effekt på de sociale medier, og opnå stor interaktion. Budgetløsningerne er for dig, der gerne vil have skudt så meget indhold som muligt, uden den store visuelle- samt storymæssige finpudsning. I den store budgetpakke kan vi producere op til 4 SoMe film på én optagedag.

  Vi afleverer typisk kvadratiske film eller i aflangt 9:16 format som er perfekt på Facebook, Instagram, LinkedIn eller TikTok, og vi sørger for, at de er visuelt stimulerende for seeren samt har et fint stykke underlægningsmusik.

  INTERVIEW OPTAGELSER

  fra 650 kr. pr. md. i 12 mdr.

  Har du brug for en professionel optagelse af et interview, f.eks. medarbejderudtalelser, en leder der skal kommunikere et vigtigt statement mm., så kan vi hjælpe.

  Optagelse af interviews er en svær disciplin, som vi har stor erfaring med.
  Du skal have styr på lyd, lyssætning, kunne spotte en effektiv baggrund, arbejde med dybdeskarphed og generelt skabe en komposition, der er behagelig for seeren at kigge på. Derudover skal du sørge for, at din interviewperson er afslappet og føler sig tryg i situationen – men samtidigt skal intervieweren også turde spørge ind og bede om omformuleringer og retakes, hvis svaret ikke er skarpt nok.
  Priserne for optagelse af interview relaterer sig til vores pakke-typer: Budget eller high-end. De billigst priser starter med en halv arbejdsdag i vores budgetpakke, hvor vores filmfotograf, Philipp Braun, kommer ud til jer med et simpelt teknisk setup.

  I budgetpakken få du 1 kameravinkel og en simpel lyssætning med en enkelt lampe.
  Philipp finder en god framing, korrekt belysning, stiller skarpt på dig og sørger for en flot, uskarp baggrund samt god lyd på din tale. Du få en flot brugsklar film med baggrundsmusik. Du vælger selv, om filmen skal være i kvadratisk format, 16:9 eller 9:16 (Instagram) format.
  I high-end løsningen skaber vi et visuelt univers i et kvalitetsniveau, der matcher en stor dokumentarfilms-produktion.

  Vi bruger ca. en halv dag på at klargøre din location: Vi opsætter et statisk samt et bevægeligt kamera på en såkaldt slider, så vi kan klippe mellem de to vinkler og skabe en enormt lækker dynamik i dit interview. Med vores lyssætning belyser vi ikke kun dig, men også baggrunden – den kan f.eks. få en farve, der matcher jeres firmaidentitet.
  Vi skærmer af for unødvendigt lys og opsætter lydtæpper, så intet er overladt til tilfældighederne. Vi anbefaler high-end interviews til større koncerner, hvor kvaliteten skal være perfekt og budskabet skal leveres med stor gennemslagskraft både visuelt og indholdsmæssigt. I high-end pakken få du en klippet og brugsklar film i ekstraordinær kvalitet.

  Har du flere personer som skal interviewes på sammen dag, klarer vi også det.
  Ring til os allerede i dag og fortæl os om dit behov.

  VI KLIPPER DIT MATERIALE

  Priser efter omfang

  Har du dit eget materiale, som du ønsker at få klippet sammen til en spændende film? Vi hjælper dig gerne med klip af film til f.eks. Facebook eller Instagram, og priserne afhænger af opgavens omfang, antallet af musiklicenser, grafisk arbejde mm. klik på play knappen og se et eksempel på, hvor vi har lavet små markedsføringsfilm ud fra en kundes egne droneoptagelser.

  PRODUKTION AF 3D ANIMATION OG VISUELLE EFFEKTER (VFX)

  fra 10.000 kr.

  Med 3D og visuelle effekter kan man hjælpe sin seer med at gøre komplekse emner mere forståelige. Man kan visualisere ting, man ellers ikke ville kunne med et kamera – og så kan man også bruge det til generelt at peppe sin produktion op og skabe en ’wow-effekt’.

  Alle priser er eks. moms. Månedlige priser forståes som afbetaling, og er for en enkelt produktion, som kan bestå af flere film. Priser for annoncering er for opsætning og styring af kampagner og dækker ikke selve annonceringsprisen.