Drone video | Professionel Drone Film → SpotOnStudios
arrow-bottom

Dronefilm

Drone videoer er populære, men skal laves med omtanke. For det første skal der søges de rette tilladelser for at producer en drone film i byen eller hvis man bruger dronen tæt på mennesker eller bygninger – og det har vi styr på, så tingene gøres ordentligt og efter reglerne, så få du det fleste ud af din drone film.

Hvordan får du mest ud af dronefilm?

Hos SpotOn Studios bruger vi droneoptagelser som kreativt supplement til vores film, der hvor det giver mening. Er det f.eks. vigtigt for filmens historie, at man producer en drone film, hvor man ser tagpappet på lagerbygningen, eller parkeringspladsen fra 50 meters højde?
Droneoptagelser kan gøre fantastiske ting for en filmproduktion, men det skal bruges med omtanke, så det ikke bare bliver en gimmick.

Når det er sagt, så er det næsten kun kreativiteten der sætter grænser for, hvordan drone video kan være del for at løfte en filmproduktion til nye højder.

Når vi synes det giver mening med historien, skriver vi forslag til scener med droneoptagelser med i vores storyboard og manuskripter, så man som kunde kan få en fornemmelse for, hvordan drone video kan pifte Jeres film op på en fornuftig måde.

Professionel dronepilot

Vi er certificeret til at flyve med drone i byområder – både dag og nat, og vi har særligt fokus på at udnytte de givne lysforhold, lige fra solopgange til farvestrålende kunstlys om natten, til at skabe smukke billeder. Se vores portfolio, hvor der bl.a. er droneoptagelser.

Se et eksempel på en dronefilm

Droneoptagelser gør sig bedst, når de bliver kombineret med lækre close-ups og optagelser fra gulvhøjde (eller som i eksemplet, fra havoverfladen) Når vi sammenklipper droneoptagelser med skud fra vores cinema kamera, får du en smuk og visuelt stimulerende film.

Som uddannet & certificeret dronepilot tilbyder vi:

 • Stor erfaring og sikker omgang under flyvning med vores drone – også under manuel kontrol uden GPS
 • Vi kender reglerne og loven og ved, hvad man må ikke må når man producerer drone video
 • Flyvning indenfor byområde
 • Flyvning op til 15m fra personer
 • Flyvning op til 5m fra nærmeste bygning uden indhenting af ekstra tilladelse
 • Flyvning op til 120m højde
 • Vi må flyve over vand
 • Vi laver inspektioner af facader, tag, infrastruktur etc.
 • Flyvning om natten og før solopgang for at fange det mest magiske lys som give udtrolig lækker drone film
 • Vi må overflyve gader og veje i byen og kan ansøge om tilladelse for at overflyve jernbane og lande- og motorvej
 • Flyve i beskyttet støjfølsomme naturområder ifm. bestemte opgaver
Kim

Ønsker du at bruge et team af professionelle filmfotografer til at filme dronevideoer for dig?

Hvis du har spørgsmål eller en idé til en filmtype, der ikke står på vores liste, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi tager gerne et uforpligtende sparringsmøde hvor vi afgrænser, hvordan en filmproduktion bedst kan tilføre værdi til din virksomhed.

Ring til Kim 31 14 10 74

  Kast et blik over vores visuelle universer
  Videoløsninger
  Nogle af vores 50+ glade kunder
  Se flere