Hvem er SpotOnStudios? Se mere her.

SpotOnStudios

Vores mission er at gøre op med kedeligt videoindhold og bruge filmmediets kreative muligheder fuldt ud, når vi tager vores kunder med på en rejse ind i storytellingens univers.

 

Vi er et makkerpar – Phillipp & Kim, med vidt forskellige baggrunde: Philipp har en P.hd. som ingeniør, og bruger sin store tekniske viden, når han skaber de smukkeste kompositioner med kameraet – han har bl.a. vundet prisen for Danmarks bedste landskabsfotografi.

Kim er kandidat i medievidenskab med speciale i viral videokommunikation på sociale medier, og har også en uddannelse i manuskriptudvikling – Kim sørger for at finde de bedste historier og vinkler i en organisation, og få præsenteret dem på en måde, der fungerer på SoMe.

Vi gik for halvandet år siden begge to på fuld tid med Spot On Studios. I den tid har vi lavet flere virale succeser, vundet en national reklamefilmskonkurrence og generelt oplevet en sund udvikling i vores virksomhed. Vores projekter spænder fra SoMe kampagner, TV-reklame og specialproduktioner.

 

Philipp Braun

Partner | Videograf | Fotograf

Philipp er oprindeligt uddannet ingeniør, men hans store passion for fotografi og film er nu hans levevej. Han bruger sin tekniske snilde til at trylle de mest fantastiske billedkompositioner frem fra sit kamera.

Email: philipp@spotonstudios.dk
Mobil: +45 50 23 31 67

Kim Gregor Nielsen

Partner | Manuskriptforfatter

Kim er cand.mag i medievidenskab med speciale i viral videomarkedsføring på sociale medier. Kim har også SDU’s tilvalgsudannelse i manuskriptudvikling, og brænder for at formidle den gode historie gennem film.

Email: kim@spotonstudios.dk
Mobil: +45 31 14 10 74

Video produktion Vejle, Kolding, Fredericia

Greta Bach

Klipper | Produktionsassistent

Greta er en knivskarp filmklipper, der også mestrer grafik- og animationsarbejde. Med hendes tekniske snilde får hun grafik og film til at gå op i en højere enhed

Email: greta@spotonstudios.dk
Mobil: 20 63 83 32