Hvem er SpotOnStudios? Se mere her.

SpotOn Studios

Vores mission er at gøre op med kedeligt videoindhold og bruge filmmediets kreative muligheder fuldt ud, når vi tager vores kunder med på en rejse ind i storytellingens univers.

Philipp Braun

Partner | Videograf | Fotograf

Philipp er oprindeligt uddannet ingeniør, men hans store passion for fotografi og film er nu hans levevej. Han bruger sin tekniske snilde til at trylle de mest fantastiske billedkompositioner frem fra sit kamera.

Email: philipp@spotonstudios.dk
Mobil: +45 50 23 31 67

Kim Gregor Nielsen

Partner | Manuskriptforfatter

Kim er cand.mag i medievidenskab med speciale i viral videomarkedsføring på sociale medier. Kim har også SDU’s tilvalgsudannelse i manuskriptudvikling, og brænder for at formidle den gode historie gennem film.

Email: kim@spotonstudios.dk
Mobil: +45 31 14 10 74

Video produktion Vejle, Kolding, Fredericia
Nogle af vores 50+ glade kunder
Se flere

Kom med bag kulisserne

Sådan producerede vi en reklamefilm for GLS

Den får ikke for lidt på grej-siden, når vi skal producere en flot reklamefilm. Her får du et lille indblik i, hvad der foregår bag kameraet hos SpotOn Studios.

Lyssætning, der er
en ambassadør værdig

SpotOn Studios har produceret en række interviews for udenrigsministeriet med danske ambassadører. Hør vores nørd i visuelle universer, Philipp, fortælle om hvad der skal til for at skabe et betagende og professionelt interview-setup.

Fra kedeligt mødelokale
til fed location

Når man producerer corporate film, er det svært ikke at støde på et mødelokale eller to indimellem, hvor der skal skydes et interview. Et mødelokale er dog sjældent en visuelt betagende omgivelse, men det er der heldigvis råd for: Med lyssætning tryller SpotOn et kedeligt mødeloake om til en fed location.

Fest i køkkenet med
Gastronomisk Undergrund

Se hvordan vi laver et professionelt køkken om til et fedt diskotek i vores flippede reklame for Gastronomisk Undergrund.

Med dans, ild og røg kommunikerer vi det gastronomiske koncept og taler direkte til vores målgruppe.