Viral video - SpotOn Studios
arrow-bottom

Viral video

At en film ’går viralt’ betyder, at den opnår stor organisk spredning på nettet. Det betyder, at du ikke skal ikke skal bruge penge på online annoncering af din film, eller i hvert fald meget få kroner.

I medieforskningen siger man, at de bedste odds for at gå viralt skabes, når man har en film med ”positiv valens og høj emotionel stimuli”. Oversat betyder det, at din film skal være hylende morsom; så morsom, at folk der ser den griner og får lyst til at dele den gode følelse med andre.

At lave en sjov film er sådan set ikke nogen ny opfindelse, og med storytelling som værktøj kan vi hjælpe dig med at skabe en viral kampagne.

Se f.eks. vores film herunder, som var målrettet det finske marked. For en finne er filmen hylende morsom, fordi vi har skrevet et manus med rigtige finske (og frække) fraser, som er taget fra et kendt finsk rockband – og de ting der kommer ud af munden på saunamesteren, hænger slet ikke sammen med underteksterne. Og finnerne elskede det.

Filmen er en low-budget produktion skudt i en sauna i Vojens, hvor de fleste kræfter er lagt i manus. Den er et godt eksempel på, at en storslået produktion ikke altid er vejen frem, hvis du vil ramme din målgruppe lige i hjertet.

Kim

Kunne du tænke dig en dialog om viral videomarkedsføring?

Hvis du har spørgsmål eller en idé til en filmtype, der ikke står på vores liste, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi tager gerne et uforpligtende sparringsmøde hvor vi afgrænser, hvordan en filmproduktion bedst kan tilføre værdi til din virksomhed.

Ring til Kim 31 14 10 74

    Kast et blik over vores visuelle universer