Turistdestinationer - SpotOn Studios
arrow-bottom

Turistdestinationer

Hvis du skal lave en god video for en turistdestination, skal du sørge for at vække følelser og få seeren til at drømme sig væk til din destination.

Vores film for Geografisk Have nedenfor er et godt eksempel på en effektiv destinationsfilm, da vi sørger for at vække målgruppens følelser ved at vise mennesker, der udlever de muligheder, der er i haven.

Repræsenterer man en smuk destination kan man komme til at forfalde til, blot at filme eller tage billeder af omgivelserne.

Men vi mennesker er sociale dyr, og vi spejler os i, hvad andre mennesker gør. Derfor er det vigtigt, at man som turistdestination viser mennesker, der udfører de handlinger, man gerne vil markedsføre.

Derudover kommer man ikke uden om, at filmen bare skal spille på den visuelle front, for at vise destinationen frem fra sin flotteste side. Lækre farver, kamerabevægelser, droneoptagelser og et passende stykke musik skaber et godt fundament for en visuelt
stimulerende film, og kombinerer man dette med storytelling og følelser, har man opskriften
på en rigtig stærk turismefilm.

Kim

Kunne du tænke dig at mødes til en snak om film for turistdestinationer?

Hvis du har spørgsmål eller en idé til en filmtype, der ikke står på vores liste, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi tager gerne et uforpligtende sparringsmøde hvor vi afgrænser, hvordan en filmproduktion bedst kan tilføre værdi til din virksomhed.

Ring til Kim 31 14 10 74

    Videoløsninger