Filmredigereing → Få ekstern hjælp til redigering og klipning

Filmredigering

KLIP DER SKABER FØLELSERSidste fase af en videoproduktion er klip, hvor man kan forme og farve sit råmateriale i enhver retning. Et godt klip pirrer seerens interesse og vække følelser på de helt rigtige tidspunkter. Vi er eksperter i lige præcis dette, og du kan trygt stole på, at vi skaber det resultat og den stemning, som du ønsker i din film.
VI KLIPPER OGSÅ DIT EGET MATERIALEHar du en masse videomateriale liggende, så lad det ikke gå til spilde! Ofte har virksomheder stock-video liggende, og man kan lige så godt bruge de ressourcer man allerede har til rådighed, for at skabe værdi.
VI ER LYNHURTIGE!Du skal have klippet din film lige nu og her? Ingen problem. Vores klipper (og natteravn) er klar til hasteopgaver. Ring på 31141074 når det brænder på.

Få klippet dine optagelser til en video

Det kan lønne sig at genanvende allerede eksisterende videomateriale man har liggende på en server eller harddisk, og producere nye film af gammelt materiale. Har man meget materiale liggende, kan man f.eks. lægge en strategi for, hvordan dette filmmateriale kan klippes til små film til sociale medier, eller stemningsfilm til firmahjemmsiden. Man kan tilføje flot grafik og fed musik for at shine de gamle klip op, og sætte klippene sammen på nye måder end det oprindeligt var tiltænkt.

Filmredigering med eksisternde optagelser

Hos SpotOnStudios kan vi sortere og genanvende dit videomateriale, og kommer gerne med konkrete løsningsforslag til, hvilken type film vi kan producere ud fra dit dine råfiler. Vi kan også vejlede i, hvordan vi kan supplere det materiale der allerede eksisterer, så vi med få nye optagelser kan skabe en flot og effektiv film.

Eksempel på filmredigering af kundernes video materiale

Som nævnt er klip af små film til sociale medier en løsningsmulighed — både Facebook, Instagram og YouTube. For eksempel klippede vi en serie af små Facebook-film til et Grønlandsk rejsebureau, der havde en masse droneoptagelser liggende. Vi sorterede materialet og udvalgte de bedste steder i optagelserne, lavede en farvejustering samt tilføjede passende musik og grafik; og rejsebureauet fik nemt og hurtigt en stribe effektive markedsføringsfilm, til billige penge. Du kan se et eksempel på en af filmene her: