Videoproduktion - SpotOn Studios
arrow-bottom

Videoproduktion

Hvis du ønsker at tryllebinde din målgruppe med en god og stærk markedsføringsfilm – uanset om det er til SoMe, hjemmeside eller TV, så er du havnet det helt rette sted.

Hos SpotOn Studios har vi mange års erfaring med produktion af video og reklamefilm,

og vi hjælper dig igennem hele processen fra idé til færdig film. Vores absolutte spidskompetence er medrivende storytelling kombineret med smukke visuelle universer, så du kan være sikkert at din målgruppe elsker din film. Herunder kan du se eksempler på den type film, vi kan lave for dig.

Eksempler på vores filmproduktioner

Reklamefilm

Er du frisk, kan vi skabe en reklamefilm for dig, der bryder fuldstændig med normerne for klassisk corporate kommunikation, og sender din målgruppe på en rejse ind i storytellingens univers. Filmen i eksemplet hjalp Flisehaven til rekordomsætning.

Se mere
Next level profilfilm

Vi skaber engagerende profilfilm, der viser din virksomhed frem fra sin mest spændende side. Det ses desværre tit, at profileringsfilm bliver langtrukne og kedelige. Men hos SpotOn Studios sørger vi for at fastholde seerens interesse ved at skære historien helt ind til benet samt skabe et visuelt univers, der får dine kunder til at tabe kæben.

Se mere
Dronevideo

Droneoptagelser gør sig bedst, når de bliver kombineret med lækre close-ups og optagelser fra gulvhøjde (eller som i eksemplet, fra havoverfladen) Når vi sammenklipper droneoptagelser med skud fra vores cinema kamera, får du en smuk og visuelt stimulerende film.

Se mere

Blæs konkurrenterne omkuld med en film fra SpotOn Studios. Kontakt os allerede i dag. 

Mobil: 31 14 10 74     Email: info@spotonstudios.dk

Simpel produktfilm

Keep it simple! Hvis du har et stramt budget og blot ønsker at vise et enkelt af dine produkter frem, hjælper vi dig med at få mest for pengene. I eksemplet her, har vi skabt et smukt visuelt univers på en helt almindelig, kedelig kontorgang. Og det kan vi også gøre for dig!

Se mere
Detaljeret produktfilm

I stedet for at sende dine sælgere ud i hele verden, er et rigtig stærkt og billigere alternativ at producere detaljerede film og gennemgange af dine produkter. Vi kan kan f.eks bygge et mobilt filmstudie på din virksomhed, og effektivt filme dit produktsortiment med et high-end look.

Se mere
Eventfilm

Eventfilm, stemningsfilm eller aftermovie – kært barn har mange navne. Fælles er, at de tit minder lidt om hinanden; en masse smilende ansigter og upbeat musik. Kunne du tænke dig en eventfilm, der bryder med normerne og stikker ud fra mængden, så kontakt SpotOn Studios.

Se mere
Viral video

Med en viral film kan du potentielt nå hele verden med dit budskab eller produkt. For at skabe en succesfuld viral kampagne med masser af organiske delinger og visninger, skal du udløse en stærk emotionel reaktion hos dine seere – og dét er vi skarpe til.

Se mere
Film for turistdestinationer

Ønsker du at tiltrække turister eller kunder til din destination? Vi kan hjælpe dig med at skabe en film, der vækker følelser og giver målgruppen lyst til at besøge dig. Hvem kunne f.eks. ikke tænke sig at holde drømme-brylluppet eller tage familien med på en hyggelig picnic, efter at have set vores film for Geografisk Have?

Se mere
Oplysningsfilm

En oplysningskampagne kan være så meget mere end kedelig 1:1 kommunikation, og din målgruppe vil elske dig for at give dem et smil på læben samtidigt med, at du får dit budskab igennem. SpotOn Studios hjælper dig sikkert i mål med din oplysningsfilm, hele vejen fra idéfase til lancering.

Se mere
Interviewfilm

I en interviewfilm- eller casefilm, stiller vi skarpt på personer, der har noget på hjertet. Vi bruger som regel et 2-kamera setup til interviewet for at skabe variation, og supplerer talen med flotte og spændende dækbilleder.

Se mere
SoMe

Kampen for opmærksomhed på SoMe er hård, og alle kneb gælder for at fastholde seeren. Vi giver gerne fuld skrald på lydeffekter og seje visuals, for at få dine kunder til at stoppe op og se din film til ende.

Se mere

Skal vi producere din næste video?

Hvis du har spørgsmål eller en idé til en filmtype, der ikke står på vores liste, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi tager gerne et uforpligtende sparringsmøde hvor vi afgrænser, hvordan en filmproduktion bedst kan tilføre værdi til din virksomhed.

Ring til Kim 31 14 10 74
Kim

Videoløsninger

Hvordan bruger man storytelling strategisk?

I filmen for Myreexpressen i Kolding viser vi, hvordan man skaber en ’likeable’ hovedkarakter, som seeren kan knytte sig til. Ved at lade hovedkarakteren repræsentere firmaets værdier, skaber vi en stærkt positiv branding-effekt.

Se mere

Videoproduktion

Dét der med video, det er vi bare kanon skarpe til hos SpotOn – ingen tvivl om det. Men når det kommer til at skrive de helt rette afsnit, så de helt rette søgemaskiner kan finde vores hjemmeside på det store internet, så har vi brug for lidt hjælp, og derfor har vi en web-mand. Og vores kære web-mand har sagt, at vi skal have sådan et afsnit her i bunden af vores side, som ingen alligevel kommer til at læse, fordi at søgemaskinerne godt kan lide det.
Men du er ikke gået helt forgæves, min ven. Tværtimod: Hvis du ser dette afsnit og gør os opmærksomme på det, så giver vi kage når vi ses til kundemøde : )

Produktion af video

Der skal en kombination af teknisk kunnen samt viden om storytelling til, for at skabe en god og effektiv markedsføringsfilm. Hos SpotOn Studios besidder vi alle de nødvendige kompetencer der skal til, for at løfte din videomarkedsføring til næste niveau. Hos SpotOn har vi i øvrigt selv indkøbt alt vores filmgrej, så du slipper for fordyrende regninger til leje af grej, som ellers ofte er standard i branchen.

Få produceret en film til din virksomhed

Når dine kunder kigger på din hjemmeside, er video et enormt stærkt værktøj til at formidle dit budskab – uanset om vi snakker en informativ film, reklamefilm eller noget helt andet; med video kan du gøre dit budskab letfordøjeligt for din målgruppe, og skåne dem for at læse store blokke af tekst for at forstå meningen.

Markedsføring og kampagne udvikling

Vi skyder ikke bare fra hoften, som man siger: Vi hjælper dig med at planlægge og eksekvere en gennemtænkt kampagne, hvor slutproduktet bliver en film af høj kvalitet, som afspejler kvaliteten af din virksomhed. Tøv ikke med at kontakt SpotOn Studios, og lad os tage et uforpligtende idé-udviklings møde hvor vi drøfte mulighederne for videoproduktion i din virksomhed.