Produktion af Food og Madlavnings Video - SpotOn Studios
arrow-bottom

Produktion af Food og Madlavnings Video

Vi elsker at bringe dynamik, intensitet og storytelling ind i ligningen, når vi laver food-video. Målet er at vække seerens følelser i forhold til et måltid eller produkt, og skabe nysgerrighed. Når man i sagens natur ikke kan smage på en video, må vi bruge alle filmkunstens værktøjer, lige fra lyssætning til lyd-design, ild, røg og et lækkert color grade, for at skabe en video, som stikker ud og fanger målgruppen.
Man kan bruge mange rekvisitter og teknikker for at få maden til at shine. Før man overhovedet anretter maden på tallerkenen, starter vi altid med at finde den rette baggrund til motivet. Vi bygger ofte vores egne baggrunde eller bruger f.eks. forskellige typer fliser, der komplimenterer retten visuelt. Derudover lyssætter vi naturligvis og arbejder med kamerabevægelser, for at skabe dynamik: Det er nemlig vigtigt at udnytte mulighederne man har med filmmediet, i forhold til, hvis man tager et still foto.
Med kombinationen af baggrund, lyssætning, food styling og kamerabevægelser, kan vi skabe food video, der er mere kunst end produktskud.