8K Video | Special produktioner i 8K hos SpotOnStudios

Immersive video produktioner

Har I et helt særligt projekt, der kræver en helt særlig videoløsning?
Hos SpotOnStudios.dk har vi den ekspertise der skal til, for at realisere Jeres vision om en ekstraordinær produktion, der kan feje benene væk under Jeres målgruppe.
Vi har erfaring med optagelser og redigering af videomateriale i helt op til 8k-opløsning (hvilket til sammenligning svarer til 16 x ‘almindelig’ fuld HD man ser hjemme i fjernsynet) Vi opnår denne opløsning ved bl.a. at bruge avanceret video-stitching software og cinema kameraer – og ja, nu blev det måske en smule nørdet, men som nørder er vi ret fascinerede af mulighederne, og det tror vi også, at I vil blive.

Fantastisk video i 8K

Med video i så høj opløsning kan man skabe komplet inddragende medieoplevelser for sine kunder. Det kan f.eks. være via et “multi projektor system”, hvor ét sømløst billede vises vha. flere projektorer, så man skaber et mange meter-langt lærred på hvilken som helst typer overflader; lige fra facaden på en stor bygning til en 360 graders projektion i et showroom.
Vi kalder denne type løsninger for ‘immersiv video’, fordi man giver sine kunder eller gæster muligheden for at fordybe sig for en stund og forsvinde helt ind i det indhold, man præsenterer dem for.

Eksempel på immersive landskabs-stemninger

Fantasi formidlet i høj opløsning

Vores fokus hos SpotOnStudios.dk er at levere video i ultra høj opløsning til denne type systemer, mens vores samarbejdspartnere sørger for den tekniske opsætninge af projektorer, en server der styrer indholdet og eventuelt forskellige typer sensorer, så man kan afspille video på en overflade, når nogen går forbi eller interagerer med et objekt.

Har man først besluttet sig for denne løsning, er det næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad man kan skabe.
Så lad os mødes til en kop kaffe og finde frem til, hvordan vi kan give Jeres kunder en uforglemmelig oplevelse med immersiv video.