Kurser i klippning og redigering af video (Adobe - Premiere Pro)

Kurser i klippning og redigering af video (Adobe – Premiere Pro)

KLIP DIN EGEN FILM Vi underviser i filmredigering og giver dig tips og tricks til, hvordan man bedst klipper en spændende film.
HJÆLP PÅ TIMEBASIS Har du specifikke spørgsmål og brug for hjælp til Adobe Premiere Pro, står vi parat på 31141074.
HELDAGS KURSUS Her lærer du at klippe en film fra start til slut. Undervisningen forgår one-on-one og tilpasses dit niveau. Vi arbejder praksisrelateret med en case, så du lærer alt der er nødvendigt for at klippe din egen film.

Hvis du sidder i en kommunikations- eller markedsføringsstilling, og har ansvar for firmaets web/sociale medier, kan video være et utroligt stærkt kommunikations, branding- og salgsværktøj. Men det skal gøres ordentligt.

Kursus i Adobe Premiere Pro

En dårlig film, hvor f.eks. lyden er for lav, klippene for lange, billedet for mørkt og farverne helt forkerte, skabe irritation hos seeren – som hurtigt klikker videre fra din film. Derudover får en grim film dit brand til at fremstå useriøst.

På vores one-on-one workshop lærer du at klippe en effektiv film fra start til slut i Adobe Premiere Pro, og vi gennemgår ting som grundlæggende klip, effekter, farvejustering, lydmix, underlægningsmusik (samt rettigheder af dette) og arbejde med grafik. Du bliver med andre ord klædt på til at klippe en flot film, der kan bruges professionelt på dit firmas medieplatforme.

Lær at klippe video som en prof

Kurset er særligt henvendt til kommunikations og markedsføringsfolk, der har brug for at lære eller udvide deres færdigheder inden for klip af video. Kurset er one-on-one, så du får det maksimale ud af det. Vi skræddersyer vores kursus til dit niveau, og vi tager udgangspunkt i firmaets behov samt kamera og udstyr, så du bliver klædt på til at producere kniv skarpe og professionelle film.

Kontakt kim@spotonstudios.dk hvis du er interesseret, så sammensætter vi en workshop der passer til dit behov.