Lille pakke - SpotOn Studios

Så meget kan du få ud
af vores lille pakke

Vi har brugt én arbejdsdag for at skyde flot og hurtigt content for Markedshaven Kastanjely.
Med god forberedelse kan du altså få masser af effektivt content til billige penge.
Vi har produceret en miniserie med 4 videoer for Kastanjely, som dyrker bæredygtige grøntsager i Vejle. Videoerne rammer folk der har besøgt Kastanjelys hjemmeside – altså det, man kalder retargeting.

Videoerne er korte, så de passer ind i et kampagneformat på YouTube eller Facebook. Og så fortæller hver film om en af Kastenjelys key selling points. For eksempel, bruger de ikke sprøjtemidler, kunderne kan bestille to steder i Vejle og de bruger ikke hybrid frø, men ”gammeldags” frø.

Den store fordel sociale medier giver er, at vi kan ramme en bestemt målgruppe ret præcist. Målgruppen for Kastanjely er kvinder mellem 35 og 60 år, som har børn.

Dermed kan selv de mindste virksomheder begynde at lave en effektiv kampagne i deres lokalområde, hvor det rammer deres målgruppe.

Vi ankom om dagen og fik hurtigt skrevet en kort speak til de 4 film ud fra deres key selling points. Hele produktionen nåede vi indenfor én arbejdsdag.

Under produktionen havde vi Ruths datter med, som holdte en reflektor. I alt var vi en filmfotograf, Ruths datter og Ruth som hovedperson.

I stedet for retargeting film kunne vi også have produceret SoMe film, men det ville ikke gøre en forskel i forhold til tidsforbruget.

Kontakt os gerne hvis du også gerne vil have produceret en række korte film velegnet til sociale medier til det lille budget.

SoMe film for Tømrermester Bo Kortegaard

Vi har produceret en række SoMe film for Tømrermester Bo Kortegaard, der markedsfører de 3 ting, han gerne vil være sælge mere af: Tagskift, vinduesskift og totalentreprise.
På en effektiv arbejdsdag har vi skabt content for Bo Kortegaard, der betydeligt har løftet hans markedsføring. Bo var meget skarp på, hvilke ydelser han gerne ville sælge mere af, og med udgangspunkt i dette har vi kombineret et interview med Bo, med skud af de forskellige ydelser.

For at skabe dynamik i filmene har vi kombineret droneoptagelser med almindelige kameraoptagelser: For selvom man køber en af vores billigere filmpakker, sørger vi altid for, at filmen er visuelt interessant at kigge på.

Bo bruger filmene til annoncering på Facebook og Instagram, og han har oplevet en betydelig fremgang i kundehenvendelser siden filmenes lancering.

SoMe film for Turbo Plant

Vi har brugt en halv arbejdsdag for at skyde informativt content for Turbo Plant. Projektet er et godt eksempel på, hvad vi kan nå at producere på en halv optagedag.

Selvom man vælger den lille pakke, har man faktisk fri mulighed for at vælge, hvilken type film man kunne tænke sig. Og der er meget at vælge imellem: Reklamefilm, explainere, profilfilm osv.

Turbo Plant har valgt at bruge deres halve optagedag på et få lavet to casefilm, hvor deltagere i Turbo Plant-forløbet fortæller, hvordan deres oplevelse har været.

En casefilm er et godt format at bruge på f.eks. sin hjemmeside eller LinkedIn-side, for at ramme den målgruppe, der allerede viser interesse for produktet. Der er altså ikke
tale om en hurtig reklamefilm, der skal fange nye kunders opmærksomhed; vi er nået et spadestik dybere i salgstragten og rammer de personer, som gerne bruger noget tid
på at sætte sig ind i produktet.

Til Turbo Plant filmene har vi lavet et ”interview-hjørne” med simpel lyssætning, hvor vi tog en snak med et par udvalgte deltagere. Deres udtalelser klipper vi sammen med dækbilleder fra eventet, for at give seeren et godt indtryk af hvad man kan forvente, hvis man deltager. Via video skaber vi altså rammerne for et godt beslutningsgrundlag for potentielle deltagere.

Man kan som sagt vælge en bred vifte af videotyper i vores pakker. Vi vejleder jer gerne ift. hvilket format vi mener passer bedst til jeres formål.

Kim
Skal vi producere din næste video?

Hvis du har spørgsmål eller en idé til en filmtype, der ikke står på vores liste, er du mere end velkommen til at kontakte os.

Vi tager gerne et uforpligtende sparringsmøde hvor vi afgrænser, hvordan en filmproduktion bedst kan tilføre værdi til din virksomhed.

Ring til Kim 31 14 10 74

  Det siger vores kunder om os
  play-button
  https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/08/Sydtrafik-thumbnail-1.png
  SpotOn skilte sig ud fra andre produktions-selskaber, ved at tænke over storytellingen. quote
  - Louise Christine RasmussenKommunikationskonsulent
  Sydtrafik
  play-button
  https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/09/tom-velux.webp
  Der er ikke nogen tvivl om, at vi har haft rigtig stor glæde af samarbejdet med SpotOn. quote
  - Tom JørgensenVarehusbestyrer hos VELUX
  play-button
  https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/04/Filsehaven-still-new.jpg
  Mange kunder kommer nu til Flisehaven på grund af de videoer, der blev lavet. quote
  - Frank Lentfert, Flisehaven
  play-button
  https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/06/Bo_k_thumbnail.png
  Man får noget for pengene, og det genererer rigtig godt i ordrebogen. quote
  - Bo Kortegaard
  play-button
  https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/04/Geografisk-have-still-1.jpg
  Man bliver udfordret på sit budskab, og der bliver kræset om billederne. quote
  - Lene Holm, Geografisk Have