Billige SoMe-film til din virksomhed - SpotOn Studios

Så meget kan du få ud af vores
budget pakke

Vi har brugt én arbejdsdag for at skyde flot og hurtigt content for Markedshaven Kastanjely.
Med god forberedelse kan du altså få maser af effektivt content til billige penge.

Vi har produceret en miniserie med 4 videoer for Kastanjely, som dyrker bæredygtige grøntsager i Vejle. Videoerne rammer folk der har besøgt Kastanjelys hjemmeside – altså det, man kalder retargeting.

Videoerne er korte, så de passer ind i et kampagneformat på YouTube eller Facebook. Og så fortæller hver film om en af Kastenjelys key selling points. For eksempel, bruger de ikke sprøjtemidler, kunderne kan bestille to steder i Vejle og de bruger ikke hybrid frø, men ”gammeldags” frø.

Den store fordel sociale medier giver er, at vi kan ramme en bestemt målgruppe ret præcist. Målgruppen for Kastanjely er kvinder mellem 35 og 60 år, som har børn. Dermed kan selv de mindste virksomheder begynde at lave en effektiv kampagne i deres lokalområde, hvor det rammer deres målgruppe.

Vi ankom om dagen og fik hurtigt skrevet en kort speak til de 4 film ud fra deres key selling points. Hele produktionen nåede vi inden for én arbejdsdag.

Under produktionen havde vi Ruths datter med, som holdte en reflektor. I alt var vi en filmfotograf, Ruths datter og Ruth som hovedperson.

I stedet for retargeting film kunne vi også have produceret SoMe film, men det ville ikke gøre en forskel i forhold til tidsforbruget.

Kontakt os gerne hvis du også gerne vil have produceret en række korte film velegnet til sociale medier til det lille budget.

SoMe film for Tømrermester Bo Kortegaard

Vi har produceret en række SoMe film for Tømrermester Bo Kortegaard, der markedsfører de 3 ting, han gerne vil være sælge mere af: Tagskift, vinduesskift og totalentreprise.
På en effektiv arbejdsdag har vi skabt content for Bo Kortegaard, der betydeligt har løftet hans markedsføring. Bo var meget skarp på, hvilke ydelser han gerne ville sælge mere af, og med udgangspunkt i dette har vi kombineret et interview med Bo, med skud af de forskellige ydelser.

For at skabe dynamik i filmene har vi kombineret droneoptagelser med almindelige kameraoptagelser: For selvom man køber en af vores billigere filmpakker, sørger vi altid for, at filmen er visuelt interessant at kigge på.

Bo bruger filmene til annoncering på Facebook og Instagram, og han har oplevet en betydelig fremgang i kundehenvendelser siden filmenes lancering.

Kim

Skal vi producere din næste video?

Hvis du har spørgsmål eller en idé til en filmtype, der ikke står på vores liste, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi beregner hurtigt en pris ud fra dit projekt.

Vi tager gerne et uforpligtende sparringsmøde hvor vi afgrænser, hvordan en filmproduktion bedst kan tilføre værdi til din virksomhed.

Ring til Kim 31 14 10 74

  Kom med bag kulisserne

  Opskriftfilm for Tina Geest

  Kom med i køkkenet og se hvordan vores dygtige videograf, Philipp, lyssætter og arbejder med et effektivt multikamera-setup for at producere lækre opskriftsfilm.

  Det siger vores kunder om os
  play-button
  https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/08/Sydtrafik-thumbnail-1.png
  SpotOn skilte sig ud fra andre produktions-selskaber, ved at tænke over storytellingen. quote
  - Louise Christine RasmussenKommunikationskonsulent
  Sydtrafik
  play-button
  https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/09/tom-velux.webp
  Der er ikke nogen tvivl om, at vi har haft rigtig stor glæde af samarbejdet med SpotOn. quote
  - Tom JørgensenVarehusbestyrer hos VELUX
  play-button
  https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/04/Filsehaven-still-new.jpg
  Mange kunder kommer nu til Flisehaven på grund af de videoer, der blev lavet. quote
  - Frank Lentfert, Flisehaven
  play-button
  https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/06/Bo_k_thumbnail.png
  Man får noget for pengene, og det genererer rigtig godt i ordrebogen. quote
  - Bo Kortegaard
  play-button
  https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/04/Geografisk-have-still-1.jpg
  Man bliver udfordret på sit budskab, og der bliver kræset om billederne. quote
  - Lene Holm, Geografisk Have