Medrivende Reklamefilm

Vi har et tæt samarbejde med TV2, hvor vi kombinerer TV2’s erfaringer og statistikker om hvad der virker i en TV-reklame, med vores viden om storytelling og videoproduktion. Det betyder, at du får en knivskarp produktion, der rammer lige ned i din målgruppe.

Vi ved, at selvom effekten kan være stor, er det stadig en væsentlig udgift at få en reklamefilm i TV. Derfor er det enormt vigtigt, at videoproduktionen er af høj kvalitet – både ift. produktionskvalitet og story – så man ikke brænder en masser penge af på reklameblokke, for at vise en halvhjertet produktion.

Boatshow 2019 MesseC

Fredericia Kommune – Mission Tapre Soldat

Smag på kunsten – Nordisk madkunstfestival

Giv os et ring: 31 14 10 74

Hvordan arbejder vi?

Hvis I ønsker at indgå i et samarbejde med os, inddeler vi projektet i tre overskuelige faser:

1

Pre-produktion

Dette er idéudviklingsfasen, hvor vi stiller skarpt på historien og budskabet.

Vi mødes med jer til en uddybende snak om jeres virksomhed og produkt, og på baggrund af jeres kommunikationsønsker udvikler vi et manuskript, der helt nøjagtigt beskriver hvad der skal ske i filmen, og hvordan den skal skille sig ud.

Når manuskriptet er revideret og godkendt af jer, går vi videre til produktionsfasen.

2

Produktion

Det er i denne fase, at jeres film bliver optaget.

Det er særligt i produktionsfasen, at vi har stor fleksibilitet alt efter reklamefilmsbudgettet.
Vi kan f.eks. lave en simpel optagelse i ét take på jeres virksomhed, eller en større produktion med forskellige locations og skuespillere.

Produktionsfasen er altså en af de knapper vi kan skrue på, for at få regnestykket til at gå op ift. jeres filmbudget.

3

Post-produktion

Her bliver jeres film klippet, farvejusteret og lydmixet.

Vi lader vores klipper- og manuskriptforfatter klippe en film, der bedst lever op til visionen i manuskriptet.

I postproduktionsfasen er der store kreative muligheder – et stykke musik en specifik farvejustering kan f.eks. ændre stemningen i filmen totalt.
I får derfor også mulighed for at revidere filmen, så vi er sikre på at ramme det ønskede mood, og I bliver glade for jeres film.

Vi lægger hele vores hjerte i din TV-reklame, så du får maksimeret effekten og får allermest ud af dit budget. Vi gør særligt meget ud af preproduktionen, hvor vores manuskriptforfatter udvikler en medrivende og engagerende story: Det er nemlig centralt, at din reklame stikker ud og ikke bliver glemt blandt alle de andre reklamer. Og det har vi tjek på.

Når manuskriptet er færdigudviklet, realiserer vores dygtige videograf filmen. Vi gør meget ud af lyssætning og arbejdet med kameraet – kort fortalt er vi nørder, og ønsker at vores film skal have så flot og unikt look som muligt.
Til vores optagelser bruger vi et cinema kamera, og kombineret med vores videografs tekniske færdigheder skaber vi en film der både har en stærk og unik historie, og et flot og professionelt look, der afspejler jeres brand.

Vi versionerer selvfølgelig jeres TV-reklame, så I også kan bruge den på sociale medier.

Kontakt os gerne for en uforpligtende snak om mulighederne.

Send mig et personligt tilbud