Yacht og båd film

Vi producer high-end yacht film med spændende viklinger, lækker lys, og masse dynamik.

Din målgruppe bliver emotionalt stimuleret på høj grad.

Vi kender os ud på vand og Philipp er en meget erfaren sejler, det ved hvordan det skal føles at sejler en stor katamaran på en pontong og være samtidig i trapes imens man styr skibet. Filmoptagelser kan man samligner med det: Man skal kende element vandet og ved, hvordan man kan bevæger sig, har fuld tjek på teknikken i kolde luft med meget vind og samtidig har øjne for den kunstneriske aspekt for at skabe flotte kompositioner og bevægelser, som vil medriver dine potentielle kunder.

Vi har selvføgelig alt i udstyr, det bruges at skabe de perfekte billeder på vand, som er stille og rolig for at formidlig den premium look som jeres mærke afspejler.

Vi tilbyder både film produktion og still billeder af yachter.

Se også yacht photo

Eksempel produktfilm Dragonfly 32

Skal vi producer din næste high-end produktfilm?

Kontakt os

Yacht photo

Vi tilbyder high-end interiør photografering. Vi søger for at skibet framvises perfekt og arbejder meget penibelt under optagelsen. Vores god vend er et 12V støvsøger som vi bruger alle steller for at fjerne det sidste. Udover bruger vi også rigtig meget glas rengøring. Og så kan skibet pyntes alt efter værftet forstilling. Under optagelsen bruger vi en række blitz og vi altid afbalancerer det kunstige lys i farvetemperatur med lamper, som er bygget ind i skibet. For at opnå det bedste effekt udskifter vi vinduer i post med andre skyer. Vi tager også flere eksponering af det samme motiv for at sette billedet sammeni postproduction med perfekt den perfekte belysning.

Interiør photo
Sejlads photo

Eksempel interiørbilleder Dragonfly 32

Eksempel sejladsbilleder Dragonfly 32

Skal vi producer din næste high-end produktfilm?

Kontakt os

Fordele du får hos os

Vi har erfaring med at arbejde på vand

Vi ved, hvordan vi producer flotte skud uden rystelser på vand. Vi har alle tekniske redskaber det bruges for at producer high end båd film på vand. En del af vores udstyr er vores drone, som vi kan starte og lande fra en båd. Udover det har vi justeret alle parameter i dronen og behersker at flyve dronen i spaciale optagelser modi så vi kommer held tæt på skibet og kan skabe det mest cinematiske optagelser.

Prisbelønnet produktionsselskab

Vi er et prisbelønnet produktionsselskab og har bl.a. produceret den bedste reklamefilm i konkurrencen ‘Kort&Godt 2018’ hvor der var 117 deltagere. Udover det har vi taget Danmarks bedste landskabsbillede i 2015.

Cinema kamera

Vi arbejder med et high-end cinema kamera, så du får fantastiske billeder. Med et cinema kamera og den helt rigtige optik til opgaven, kan vi levere billedkvalitet, der kan måle sig med biograffilm. Historien kommer naturligvis altid i første række, men billedkvaliteten skal også være høj, for at afspejle et seriøst brand.

Philipp er en erfarene sejler

Philipp har selv stor erfaring som sejler og er sejlet mange år på katamaran (Nacra og Hobbie Cat) og Laser samt 420 og stører både. Han ved hvordan han skal kommuniker med crew for at få de high end-skud fra skibene, som I øsnker.