Yacht og båd film

Vi producerer high-end yacht film med spændende vinkler, lækkert lys, og masse af dynamik. Formålet er at vække jeres målgruppes følelser for produktet og skabe en tilknytning mellem seer og værft.

For at kunne producere en flot film til vands, skal man have styr på tre elementer: Teknik, grej og story.
Der er med andre ord brug for det rette grej og den rette mand bag kameraet, for at få rolige og skarpe billeder selvom bølgerne går højt – og så skal filmen klippes rigtigt, så man får en dynamisk og spændende film, der fortæller en lille historie som kommunikerer følelsen af at sejle.

Se vores yacht film- og billeder nedenfor.

Se også yacht foto

Eksempel produktfilm Dragonfly 32

Skal vi producere din næste high-end produktfilm?

Kontakt os

Yacht foto

Vi tilbyder reklamefotografering i højeste kvalitet. Når vi arbejde med interiør yacht foto, bruger vi lang tid på lyssætning og styling – vi opsætter gerne 5-6 blitz, for at få den helt rigtige belysning, der fremhæver detaljerne i håndværket. I løbet af vores fotosessions vurderer vi løbende billederne med jer, så I er sikre på at vi opnår det helt rigtige udtryk.

Interiør photo
Sejlads photo

Eksempel interiørbilleder Dragonfly 32

Eksempel sejladsbilleder Dragonfly 32

Skal vi producer din næste high-end produktfilm?

Kontakt os

Fordele du får hos os

Vi har erfaring med at arbejde på vand

Vi ved, hvordan man producerer flotte skud uden rystelser på vand. Vi har alle tekniske redskaber der kræves for at producere high end båd film på vand, og laver flotte skud med både drone- og vores cinema kamera. Du får en smuk film, der afspejler et high end produkt.

Prisbelønnet produktionsselskab

Vi er et prisbelønnet produktionsselskab og har bl.a. produceret den bedste reklamefilm i konkurrencen ‘Kort&Godt 2018’ hvor der var 117 deltagere. Udover det har vi taget Danmarks bedste landskabsbillede i 2015.

Cinema kamera

Vi arbejder med et cinema kamera, så du får fantastiske billeder. Med et cinema kamera og den helt rigtige optik til opgaven, kan vi levere billedkvalitet, der kan måle sig med biograffilm. Historien kommer naturligvis altid i første række, men billedkvaliteten skal også være høj, for at afspejle et seriøst brand.

Philipp er en erfarene sejler

Philipp har selv stor erfaring som sejler og er sejlet mange år på katamaran (Nacra og Hobbie Cat) og Laser samt 420 og stører både. Han ved hvordan han skal kommuniker med crew for at få de high end-skud fra skibene, som I øsnker.