Eventfilm

Dine eventoptagelser i professionelle hænder

Vi fanger de bedste øjeblikke

100%

Vi har 100% tilfredse og glade kunder

Eventfilm cases

Foodlandscape artist fra Japan hos Culinary Institute

Fredericia Crosstraining “OCR 7000” race

Fordele du får hos os

Stort fokus på storytelling

Det vigtigste for en unik og medrivende video er historien. Kim har speciale i viral videomarkedsføring samt en uddannelse i manuskriptudvikling, og du kan derfor stole trygt på, at vi finder ind til kernen af den gode historie i din virksomhed.

Prisbelønnet produktionsselskab

Vi er et prisbelønnet produktionsselskab og har bl.a. produceret den bedste reklamefilm i konkurrencen ‘Kort&Godt 2018’ hvor der var 117 deltagere. Udover det har vi taget Danmarks bedste landskabsbillede i 2015.

Cinema kamera

Vi arbejder med et high-end cinema kamera, så du får fantastiske billeder. Med et cinema kamera og den helt rigtige optik til opgaven, kan vi levere billedkvalitet, der kan måle sig med biograffilm. Historien kommer naturligvis altid i første række, men billedkvaliteten skal også være høj, for at afspejle et seriøst brand.

Optagelser i 4k RAW

Vi kan optage i et særligt 4k RAW format, der giver det lækreste billedemateriale at arbejde med, så vi kan producer det high-end look, som du har brug for. Det fylder “kun” en halv terrabyte i timen 😉

Åh, disse minder…

For virksomheder ligger der ofte et stort arbejde i planlægning og afvikling af forskellige typer events. Man gør sit bedste, for at give deltagerne en god og mindeværdig oplevelse. Men når det hele klapper, eventet er afviklet og folk er gået hjem, overser virksomheder desværre alt for ofte muligheden for en vigtig markedsføringsindsats – en eventfilm.

Har man som deltager haft en god oplevelse til et event, vil man ofte søge virksomhedens hjemmeside eller SoMe-kanaler efter billeder, for at genskaber den positive oplevelse. Man søger, med andre ord, en følelse – og når man skal kommunikere følelser, er film meget mere effektivt end billeder. Derfor vil det for den ’billedsøgende’ deltager være en positiv overraskelse, når der ligger en flot eventfilm, der giver et smil på læben og sender en tilbage til oplevelsen. Mindet om eventet vil blive styrket – og dermed også mindet om afviklerens brand.

Priser

Vi fanger de bedste øjeblikke fra dit event

Hos SpotOnStudios.dk er vi specialister i at gengive følelser på film, og vi garanterer, at vi får klippet de bedste øjeblikke frem fra dit event. Vi leverer naturligvis knivskarpe billeder og sprød lyd, og som noget særligt tilbyder vores kreative ildsjæle (og natteravne) dag-til-dag levering af en færdigklippet eventfilm.

Det er nemlig vigtigt, at have sin film hurtigt ude, da det er en fremragende – og delbar – måde for virksomheden at sige ’tak for en fantastisk dag!’. På den måde kan en eventfilm være en værdifuld prik over i’et på et vellykket event.

Overvejer du at få en film produceret til dit kommende event, så tøv ikke med at skrive eller ringe. Vi skræddersyr en løsning der passer til dit budget, og giver gerne uforpligtende tilbud og vejledning til, hvad der bør være med i filmen, for at den bliver så spændende, inddragende og virkningsfuld som muligt.  

Vi glæder os til at producere din eventfilm.

Send mig et personligt tilbud (gratis)