Eventfilm & After Movies| Se vores cases og priser.
}
arrow-bottom

Eventfilm

DINE EVENTOPTAGELSER I PROFESSIONELLE HÆNDER

VI FANGER DE BEDSTE ØJEBLIKKE

100%

VI HAR 100% TILFREDSE OG GLADE KUNDER

Intens eventfilm for Kongernes Jelling

Dramatisk eventfilm for Kartoffelprisen

Gratis sparringsmøde

Vi er parat til en uforpligtende snak om mulighederne for kreativ filmproduktion i din virksomhed. Kontakt os allerede i dag.

Åh, disse minder…

For virksomheder ligger der ofte et stort arbejde i planlægning og afvikling af forskellige typer events. Man gør sit bedste, for at give deltagerne en god og mindeværdig oplevelse. Men når det hele klapper, eventet er afviklet og folk er gået hjem, overser virksomheder desværre alt for ofte muligheden for en vigtig markedsføringsindsats – en eventfilm.

Har man som deltager haft en god oplevelse til et event, vil man ofte søge virksomhedens hjemmeside eller SoMe-kanaler efter billeder, for at genskaber den positive oplevelse. Man søger, med andre ord, en følelse – og når man skal kommunikere følelser, er film meget mere effektivt end billeder. Derfor vil det for den ’billedsøgende’ deltager være en positiv overraskelse, når der ligger en flot eventfilm, der giver et smil på læben og sender en tilbage til oplevelsen. Mindet om eventet vil blive styrket – og dermed også mindet om afviklerens brand.

Vi fanger de bedste øjeblikke fra dit event

Hos SpotOnStudios.dk er vi specialister i at gengive følelser på film, og vi garanterer, at vi får klippet de bedste øjeblikke frem fra dit event. Vi leverer naturligvis knivskarpe billeder og sprød lyd, og som noget særligt tilbyder vores kreative ildsjæle (og natteravne) dag-til-dag levering af en færdigklippet eventfilm.

Det er nemlig vigtigt, at have sin film hurtigt ude, da det er en fremragende – og delbar – måde for virksomheden at sige ’tak for en fantastisk dag!’. På den måde kan en eventfilm være en værdifuld prik over i’et på et vellykket event.

Overvejer du at få en film produceret til dit kommende event, så tøv ikke med at skrive eller ringe. Vi skræddersyr en løsning der passer til dit budget, og giver gerne uforpligtende tilbud og vejledning til, hvad der bør være med i filmen, for at den bliver så spændende, inddragende og virkningsfuld som muligt.

Vi glæder os til at producere din eventfilm.