Videoproduktion | Se eksempler på priser og tidligere film
arrow-bottom

Videoproduktion

Hvis du ønsker at tryllebinde din målgruppe med en god og stærk markedsføringsfilm – uanset om det er til SoMe, hjemmeside eller TV, så er du havnet det helt rette sted.

Hos SpotOn Studios har vi mange års erfaring med produktion af video og reklamefilm,

og vi hjælper dig igennem hele processen fra idé til færdig film. Vores absolutte spidskompetence er medrivende storytelling kombineret med smukke visuelle universer, så du kan være sikkert at din målgruppe elsker din film. Herunder kan du se eksempler på den type film, vi kan lave for dig.

Typer af videoproduktioner

Reklamefilm

Er du frisk, kan vi skabe en reklamefilm for dig, der bryder fuldstændig med normerne for klassisk corporate kommunikation, og sender din målgruppe på en rejse ind i storytellingens univers. Filmen i eksemplet hjalp Flisehaven til rekordomsætning.

Next level profilfilm

Vi skaber engagerende profilfilm, der viser din virksomhed frem fra sin mest spændende side. Det ses desværre tit, at profileringsfilm bliver langtrukne og kedelige. Men hos SpotOn Studios sørger vi for at fastholde seerens interesse ved at skære historien helt ind til benet samt skabe et visuelt univers, der får dine kunder til at tabe kæben.

Kontakt os allerede i dag 31 14 10 74
eller info@spotonstudios.dk

  Dronevideo

  Droneoptagelser gør sig bedst, når de bliver kombineret med lækre close-ups og optagelser fra gulvhøjde (eller som i eksemplet, fra havoverfladen) Når vi sammenklipper droneoptagelser med skud fra vores cinema kamera, får du en smuk og visuelt stimulerende film.

  Simpel produktvideo

  Keep it simple! Hvis du har et stramt budget og blot ønsker at vise et enkelt af dine produkter frem, hjælper vi dig med at få mest for pengene. I eksemplet her, har vi skabt et smukt visuelt univers på en helt almindelig, kedelig kontorgang. Og det kan vi også gøre for dig!

  Detaljeret produktfilm

  I stedet for at sende dine sælgere ud i hele verden, er et rigtig stærkt og billigere alternativ at producere detaljerede film og gennemgange af dine produkter. Vi kan kan f.eks bygge et mobilt filmstudie på din virksomhed, og effektivt filme dit produktsortiment med et high-end look.

  Eventfilm

  Eventfilm, stemningsfilm eller aftermovie – kært barn har mange navne. Fælles er, at de tit minder lidt om hinanden; en masse smilende ansigter og upbeat musik. Kunne du tænke dig en eventfilm, der bryder med normerne og stikker ud fra mængden, så kontakt SpotOn Studios.

  Viral video

  Med en viral film kan du potentielt nå hele verden med dit budskab eller produkt. For at skabe en succesfuld viral kampagne med masser af organiske delinger og visninger, skal du udløse en stærk emotionel reaktion hos dine seere – og dét er vi skarpe til.

  Kim
  Skal vi producere din næste video?

  Hvis du har spørgsmål eller en idé til en filmtype, der ikke står på vores liste, er du mere end velkommen til at kontakte os.

  Vi tager gerne et uforpligtende sparringsmøde hvor vi afgrænser, hvordan en filmproduktion bedst kan tilføre værdi til din virksomhed.

  Ring til Kim 31 14 10 74

   Film for turistdestinationer

   Ønsker du at tiltrække turister eller kunder til din destination? Vi kan hjælpe dig med at skabe en film, der vækker følelser og giver målgruppen lyst til at besøge dig. Hvem kunne f.eks. ikke tænke sig at holde drømme-brylluppet eller tage familien med på en hyggelig picnic, efter at have set vores film for Geografisk Have?

   Oplysningsfilm

   En oplysningskampagne kan være så meget mere end kedelig 1:1 kommunikation, og din målgruppe vil elske dig for at give dem et smil på læben samtidigt med, at du får dit budskab igennem. SpotOn Studios hjælper dig sikkert i mål med din oplysningsfilm, hele vejen fra idéfase til lancering.

   Interviewfilm

   I en interviewfilm- eller casefilm, stiller vi skarpt på personer, der har noget på hjertet. Vi bruger som regel et 2-kamera setup til interviewet for at skabe variation, og supplerer talen med flotte og spændende dækbilleder.

   SoMe

   Kampen for opmærksomhed på SoMe er hård, og alle kneb gælder for at fastholde seeren. Vi giver gerne fuld skrald på lydeffekter og seje visuals, for at få dine kunder til at stoppe op og se din film til ende.

   Det siger vores kunder om os
   play-button
   https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/08/Sydtrafik-thumbnail-1.png
   SpotOn skilte sig ud fra andre produktions-selskaber, ved at tænke over storytellingen. quote
   - Louise Christine RasmussenKommunikationskonsulent
   Sydtrafik
   play-button
   https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/09/tom-velux.webp
   Der er ikke nogen tvivl om, at vi har haft rigtig stor glæde af samarbejdet med SpotOn. quote
   - Tom JørgensenVarehusbestyrer hos VELUX
   play-button
   https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/04/Filsehaven-still-new.jpg
   Mange kunder kommer nu til Flisehaven på grund af de videoer, der blev lavet. quote
   - Frank Lentfert, Flisehaven
   play-button
   https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/06/Bo_k_thumbnail.png
   Man får noget for pengene, og det genererer rigtig godt i ordrebogen. quote
   - Bo Kortegaard
   play-button
   https://spotonstudios.dk/wp-content/uploads/2023/04/Geografisk-have-still-1.jpg
   Man bliver udfordret på sit budskab, og der bliver kræset om billederne. quote
   - Lene Holm, Geografisk Have

   Videoløsninger

   SETION Strategisk storytelling

   Kom med bag kulisserne og se, hvordan storytelling og scenografi går op i en højere enhed i denne fede og dramatiske reklamefilm.

   Se mere

   Videoproduktion i særklasse

   Hos SpotOn Studios har vi et skarpt øje på alt fra præproduktion, produktionen og postproduktion og sørger altid for, at kvaliteten af vores videoproduktioner er i top. Det er en stor fordel for vores kunder, at vi har stærke kompetencer inden for hele produktionsprocessen lige fra manus til færdigt klip.
   Vores manuskriptforfatter, Kim Gregor, elsker at skrive tekster og udtænke geniale historier, som får din målgruppe til at forelske sig i dit produkt.

   I den praktiske produktion tryller vores super dygtige filmfotograf, Philipp Braun, de mest cinematiske optagelser frem – og når vi sætter din film sammen i klipperummet, går story og praktisk eksekvering op i en højere enhed, og du får en unik film, du kan være stolt af at vise dine kunder og samarbejdspartnere.

   Produktion af video

   Der skal en kombination af teknisk kunnen samt viden om storytelling til, for at skabe en god og effektiv markedsføringsfilm. Hos SpotOn Studios besidder vi alle de nødvendige kompetencer der skal til, for at løfte din videomarkedsføring til næste niveau.

   Hos SpotOn har vi i øvrigt selv indkøbt alt vores filmgrej, så du slipper for fordyrende regninger til leje af grej, som ellers ofte er standard i branchen.

   Få produceret en film til din virksomhed

   Når dine kunder kigger på din hjemmeside, er video et enormt stærkt værktøj til at formidle dit budskab – uanset om vi snakker en informativ film, reklamefilm eller noget helt andet; med video kan du gøre dit budskab letfordøjeligt for din målgruppe, og skåne dem for at læse store blokke af tekst for at forstå meningen.

   Markedsføring og kampagne udvikling

   Vi skyder ikke bare fra hoften, som man siger: Vi hjælper dig med at planlægge og eksekvere en gennemtænkt kampagne, hvor slutproduktet bliver en film af høj kvalitet, som afspejler kvaliteten af din virksomhed. Tøv ikke med at kontakt SpotOn Studios, og lad os tage et uforpligtende idé-udviklings møde hvor vi drøfte mulighederne for videoproduktion i din virksomhed. Du kan læse mere om storytelling og kampagneudvikling her.

   Nogle af vores 50+ glade kunder
   Se flere